29-06-11

Laatste dag.

Eigenlijk vertrek ik maar morgen maar nogal vroeg want zodra ik thuis kom moet ik al naar de kliniek voor een ct scan,het verblijf aan zee heeft niet het verhoopte succes gehad ,ik ben niet bijgekomen maar eerder nog iets afgevallen,dus einde van de vakantie alhoewel ik toch ook graag naar huis ga.Ik heb toch een paar prettige dagen beleeft,er is veel bezoek gekomen waaronder ons Magda en ik heb ook nog het privilege genoten om de heetste dag in haar mooie tuin te vertoeven,dat was zalig,ik zal nog wel foto's laten zien ,later dan want ik heb mijn dingeske "kabeltje" niet bij en op de pc gaat het niet Magda.
Allez ik ga nog eens buiten en dan inpakken geblazen!!!

tot nogeens Keep smilingLachen

Commentaren

Ja, mooie liedjes duren niet lang. Jammer hé. Nu ja, vanaf de eerste zou het daar wel eens heel druk kunnen gaan worden ook.

;-)

Gepost door: ms | 29-06-11

Dag Watervrouwtje... :-) !

Ik heb je nét nog gezien bij 'ons Magda' , jullie zaten daar idd heel goed hé bij haar in tuin (en in haar living) .t' Was te warm vertelde ze ons. Vind het wel een beetje sneu dat je morgen al meteen terug naar het ziekenhuis moet. Hopelijk komt alles terug snel in orde met je en die mooie dagen hier aan zee,
kan men niet meer afpakken ... ( hopelijk tot binnenkort bij het kabeljte ... ;-)


Dàdaaaaaaaaaaaaaaa .. :-) !

Gepost door: klaverke | 29-06-11

Inderdaad spijtig dat je bij je thuiskomst direct naar de kliniek moet maar wat moet, moet. Hopelijk zien ze aan die scan wat er mankeert met je. Succes! Van je mooie zeevakantie ga je in gedachten nog lang kunnen nagenieten en je bent er net op tijd weg om de grote zomerdrukte te ontlopen. Tot later!!

Gepost door: bea | 30-06-11

Ik hoop dat je goed bent thuisgekomen en dat je met goede herinneringen de kust hebt verlaten. Ik heb echt genoten van onze ontmoetingen en ik hoop dat je in augustus terugkomt ,dan doen we het nog eens over hé? Enne...zorg dan maar dat je het kabeltje mee hebt !
Hopelijk verliep het doktersonderzoek goed vandaag.groetjes !

Gepost door: magda | 30-06-11

Dag daisyke, is je vakantie al gedaan?? Da's toch jammer hé. Maar als je toch mooie herinneringen eraan over houdt is dat iets wat ze nie meer kunnen afpakken hé!!! Weer een scan daisyke!! Hopelijk vinden ze nu wat er scheelt hé....Altijd maar afvallen is ook nie leuk hé...Ik hoop dat er iets goeds uit de bus valt voor je. Maar hou de moed erin, ik duim voor jou.....Lieve vrijdaggrtjs. van anny

Gepost door: anny | 01-07-11

Te weinig ijsjes gegeten? :-))) Ik wilde maar dat ik eens afviel...zo zie je maar, de één wil dit en de andere dat hehe!
In ieder geval succes met de scan...is die van je knie? ik hoop dat het er goed uitziet dan!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-07-11

Aan alles komt een einde, hé Daisy.
Als je maar genoten hebt!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 04-07-11

De commentaren zijn gesloten.