12-06-11

Internet!!!

ik zit al een dag of twee zonder internet en kon dus ,lieve mensen niet op bezoek komen bij jullie,nu kan het plots weer wel, ik had daartstraks al een postje gemaakt maar is jammer genoeg in de mist verdwenen of misschien komt het toch nog,dan heb je twee stukjes in plaats van één.Als dat nog voorvalt ,ik vergeet jullie niet maar dan zijn we op trot of een dagje weg...OOOF weer zonder internet.De zon schijnt nu maar dat is niet veel zaaks zo... tot seinens dan maar weer.

Keep smilingLachen

Commentaren

Zonder Internet zitten is ergerlijk. Hoe deden we dat vroeger toch?

;-)

Amusement daar op trot!

Gepost door: ms | 12-06-11

Hahaha daar kennen wij alles van als 't internet hier weg valt zit vrouwtje ook altijd héél hard te zeuren ;-) Geniet maar van je uitstapjes nu 't zo'n mooi weer is.

Gepost door: Chris, Laika & Chesko | 12-06-11

Het is zo een fijn iets dat internet, maar als het uitvalt, dan is het een reuze-ergernis hè!
Maar je postje staat er nu...hopelijk blijft je connectie nu een poosje werken!
Have fun! :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 12-06-11

Niemand is verslaafd aan internet maar als het uitvalt....ik krijg daar ook zenuwen van :-) Gelukkig is het weer inorde en kan je weer af en toe iets laten horen.

Gepost door: bea | 13-06-11

Hallo daisyke, kom even binnen wippen. K'ben wat aan de late kant, maar ik ben nog niet in vorm. Gisteren was het een héél drukke dag in het rvt en wij waren maar met z'n tweetjes, ik en mijn ventje. Patrick helpt wat mee aan den afwas, meer van die jongen kan ik niet verlangen...We zijn dan nog gaan eten omdat patrick jarig was geweest en we hadden het belooft....Ik hoop daisy, dat jij daar aan de zee kan genieten, het is eens een andere lucht en zeelucht doet een mens goed zeggen ze....
Nog een aangename avond gewenst en lieve grtjs. van amij xxx anny

Gepost door: anny | 13-06-11

tja, t is altijd wel wat hé Daisy. Dan t internet of de computer, dan skynet, FB en wie weet wat nog allemaal ... Ik heb me er ook vaak aan geërgerd? Maar nu sluit ik de boel af als t me begint te irriteren.

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 13-06-11

maar nu valt er hier toch iets te lezen en het mag ook niet te gesmeerd lopen want dan raken we teveel verwend ,hahahaha!

Gepost door: magda | 13-06-11

Pff zonder ineternet, das knap lastig.
Liefs

Gepost door: danique | 15-06-11

De commentaren zijn gesloten.