08-06-11

Aaargh!!!

Ik wil_ik wil _ik wil.... een ander gezicht ik kan het niet meer zien,oud en rimpels dat is mijn gezicht van VOOR dat verlies van 18 kilo niet meer.Dat is me vanmorgen opgevallen jaja...ik weet ik voelde me beroerd,ik heb de hele morgen en een heel stuk van de middag in bed doorgebracht met darmkrampen en ik had de nodige geneesmiddelen niet bij,die liggen te wachten in Gent en ze komen niet vanzelf naar hier en daarbij zit de Zoon in Londen .Dat is typisch ikke.NU ja om halfzes heb ik mijn moed verzameld en naar de apoteek gesukkeld en nu heb ik de medicamenten ingenomen en voel me al heel wat beter zodat ik nu gezellig kan zitten klagen en andere mensen er mee opscheep als ze dit willen uitlezen jajaja we zienwel

groetjes

Keep smilingZoenenLachen

Commentaren

Gezichtsgymnastiek doen, zodat je gezicht je vermageren mee volgt.

;-)

Gepost door: ms | 08-06-11

Schrijf het maar lekker van je af hoor...daar is zo'n blog voor meid! En je gezicht...tja, zóveel afvallen, dat zul je zéker zien..ik viel maar 5 kilo af en heb sindsdien al een rimpelkop, vooral rond m'n mond...had ik maar niet zoveel moeten lachen in m'n leven zeker? hahahahahahaaaa! Kan het ons schelen joh...elke rimpel is een teken van dat we gelééfd hebben! ;-)
(en anders...kun je altijd nog doen wat ms aanprijst...ik doe dat óók toevallig hehe..zie alleen nog geen resultaat hoor! :P)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08-06-11

@ Mske daar is het al veel te laat voor
2 Mizzd ,dat zei mijn moeder altijd "als je zo'n lachebek blijft dan krijg vast veel rimpels

Gepost door: watervrouwtje | 08-06-11

Brrr, vreselijk als je pijn hebt en de nodige medicatie is niet voorhanden. Gelukkig dat je toch jezelf kon redden. Tja rimpels, niemand ontsnapt er aan :-) Zwaardere mensen hebben er over het algemeen minder last van, dat is zo. Maar rimpeltjes hebben ook hun charmes, dat maak ik mezelf wijs als ik in de spiegel kijk :-) Bij mij is het momenteel naast mijn ogen dat ze beginnen te komen en met het goede weer is dat prima om ze weg te werken: een zonnebril :-)

Gepost door: bea | 09-06-11

Oei pijn hebben en niet onmiddellijk medicatie bij hebben is verschrikkelijk we kunnen er over mee praten. En ach die rimpels? Vergeet het! Ze zijn het écht niet waard om je druk over te maken. Ik leerde door mijn ongeval 1 héél groot waardevol ding. Aanvaard jezelf zoals je bent dan ben je een pak gelukkiger.

Gepost door: Chris, Laika & Chesko | 09-06-11

Dag daisyke, ik hoop met je medicatie dat je nu al wat beter voelt...En rimpelkes!!!! die heeft iedereen, ik ook hoor. Als ik mij aan t'wassen ben, slingert dat zo aan m'n armen en billen....Maar ja we moeten de rimpelkes aanvaarden, en we mogen ook blij zijn dat we die kilootjes minder nie meer moeten dragen...Veel beterschap he daisy...Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 09-06-11

Hallo Daisy!

IK begrijp wat je bedoeld met die rimpeltjes en zeker als je vele kilo's bent afgevallen maar naar het schijnt moet je sporten om je spieren teug wat sterker te maken! Ocharme darmklachten zijn niet van de poes! Medicatie is soms toch wel goed he?

fijne avond en veel beterschap!

groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 09-06-11

Ik hoop dat je je ondertussen al wat beter voet en terug volop geniet van jullie vakantie aan zee!

Gepost door: Chris, Laika & Chesko | 10-06-11

Hopelijk ben je ondertussen al aan je medicatie geraakt Watervrouwtje en die rimpels? Niets van aantrekken hoor, die bewijzen alleen maar dat je er nog bent . En blijven hé ... :-) !

Dà-aaaaaaaaaaaag ... :-) !

Gepost door: klaverke | 10-06-11

Goeie avond daisyke, jij bent nu verzekers al onder de wol, maar ik kom je toch een wel te rusten zeggen...Lieve grtjs. van anny xxxx

Gepost door: anny | 10-06-11

Ach niks van aantrekken van die rimpels en flodderige andere lichaamsdelen. Het voornaamste is dat je je lekker voelt. Ik hoop dat de medicatie ondertussen al zijn werk heeft gedaan!En volgende week gaan we eens een namiddagje kletsen ?

Gepost door: magda | 10-06-11

De commentaren zijn gesloten.