14-05-11

Vandaag .

Vandaag ben ik voor het eerst met mijn nieuwe knie alleen naar de stad gegaan per tram he.Het is nogal een lang ritje en toen uitstapte voeld ik me een beetje draaierig..na een beetje voor een etalage stil gestaan zette ik mijnen toer voort naar de winkel waar ik een witte broek had besteld en nu dus afhalen.Wat een toer --als je iets laat retoucheren krijg je een bonnetje--maar dat was nogsteeds bij de zoon in Brussel--ik dacht k ga me toch riskeren.Er stond een beetje volk aan de contoir en toen die wegwaren stond er alleen een dame die volgens mij stond te wachten om een bestelling aan te nemen--ik deed een teken maar ze reageerde eerst niet en toen kwam ze met een air van...je weet wel hé.Ja maar dat bonnetje dat had wel gehoeven want de dame deed nogal afstandelijk (ze deed precies zo van ze gaat hier toch niets gappen.Ze vroeg mijn naam--nee dat klopte niet ik zei de naam van mijn man en dat was het ook niet zei ze.ze riep een andere dame ,die was heel wat vriendelijker ,oh ja de dame in kwestie vroeg ook mijn telefoon nummer--ik voelde me ambetant worden .....weet je wat...ik kon mijn eigen telefoon nummer niet correct zeggen ik sloeg de cijfers door elkaar,de vriendelijke dame zei dat ze me herkende en vroeg me vriendelijk of ik ze nogmaals wilde passen wat ik deed en ze paste behalve de taille (ik was ondertussen nog een kilootje kwijt) Allez alles kwam toch nog goed.Mijn eerste keer dat ik alleen naar de stad ging mag er zijn se.Maar goed ik ga dit nog eens doen.

Tot kijk lieve mensen.

Keep smilingLachenLachen

Commentaren

Het is natuurlijk moeilijk zo zonder bonnetje, maar gelukkig herkende ze je. En je telefoonnummer? Ja het mijne ken ik, maar dat van mijn gsm niet hoor! Wie belt zichzelf nu op?

;-)

Gepost door: ms | 14-05-11

Gelukkig liep het goed af ,maar zo'n eerste keer alleen en meteen wat probleempjes dat is zeker niet leuk.En dat van die telefoon.Mijn gsm nummer ken ik niet van buiten en mijn vaste telefoon moet ik altijd eerst nog eens nadenken of ik kluts te cijfers door elkaar ,en als ze niet in de juiste volgorde staan heb je er niks aan hé ;-)

Gepost door: magda | 14-05-11

Van sommige verkoopsters zou je de krul krijgen, vooral van zij die uit de hoogte doen. Gelukkig zijn de meesten wel vriendelijk en gedienstig en jij hebt toch je broek meegkregen zonder bonnetje. Hahaha, ja watervrouwtje, als je zenuwachtig wordt kan een telefoonnummer een serieuse moeilijkheid worden als je het moet zeggen, dat heb ik ook. Dan kluts ik alle cijfers door elkaar alhoewel mijn eigen nummer op een briefje staat dat in mijn portemonnee zit...wat ik dan ook niet vind doordat ik zenuwachtig ben :-)

Gepost door: bea | 15-05-11

Haha...heel herkenbaar hoor, dat je door de zenuwen je telefoonnummer niet meer weet...en net als de andere dames hier, ken ik m'n eigen gsmnummer ok niet uit m'n hoofd...ik heb dat in m'gsm staan onder 'ikzelf' , dan kan ik het opzoeken als iemand het moet hebben hahahaha!
Die mevrouw in die winkel is geen goede verkoopster hoor..want naar zo eentje ga je niet graag terug. Maar het gaat vaak zo in die zaken..en moet je eens zien hoe gemakkelijk ze zijn ineens als ze zélf wat kwijtgeraakt zijn..dan 'kan dat altijd gebeuren'..ja ja!
Gelukkig heb je je broek toch meegekregen en ging het uitstapje best goed...fijn zo..gewoon nog vaker doen inderdaad, dan went het vanzelf.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-05-11

BEN HIER NOG EENS EINDELIJK komen kijken ,en mijn telefoonnummer ken ook niet hoor

Gepost door: sloeber | 16-05-11

Ach daisyke, je ging nu eens buiten alleen en komt nog zulke tegen. Maar tegenwoordig vinde die winkeldames dat ze je van in de hoogte kunnen aanzien...Nee nee, zulke mensen hoef ik ook nie hoor. Ze denken dat ze alles zijn, maar ze beginnen ook van onder aan de trap!!!! Ik wens je een fijne dinsdag toe....Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 17-05-11

Eind goed, al goed dan, Daisy.
Laat t niet aan je hart komen ;-)

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 17-05-11

Dag daisyke ik stuur je een lieve, warme, midweekgroet toe....Hoop dat alles goed met je gaat.......Liefs van anny xx

Gepost door: anny | 18-05-11

Dat was wel vervelend. Je hebt altijd mensen die het veel te nauw nemen. Maar ze kon je wel wat vriendelijker zijn.
Maar het kwam dus toch nog allemaal goed en was je niet voor niets op stap gegaan.
Groetjes watervrouwtje.

Gepost door: Emmy | 18-05-11

De commentaren zijn gesloten.