03-05-11

Op visite ....

bij de kleindochter in Lier.Een mooie dag in Lier 006.JPGWe wonen nu veel verder van elkaar weg,van Gent naar Lier is 7O km.Niet dat dat onoverbrugbaar is ...maar je hebt altijd een derde nodig om bij haar te gaan...dus is het toch een beetje feest...je kleed je een beetje specialer dan effekes binnewippen.Zondag viel het weer echt mee,het was een warme dag.Ik had een passend toiletje gevonden en ik had nog schoenen van op het huwelijksfeest van de zoon 4 jaar terug en had ze...die schoenen he..niet meer aangehad..ze hadden een klein en fijn hakje..zou ik ze aandoen of niet..dat was de vraag,och het was toch bij ons Evike en het zal wel zijn van...uit de Auto en aan tafel en terug.....Maar.. er werd geopperd... willen we een toertje doen de stad eens verkennen want Lier is een mooie stad.Och jeezes ik had de verkeerde schoenen aan ik ,ik was vergeten dat er in Lier kasseitjes lagen en dat met fijne schoentjes hohoho ik heb afgezien se,met zoveel kilootjes kwijt te raken dacht ik er niet bij dat je voeten ook smaller worden  en de handen ook,dus ge kunt je wel voorstellen dat het moeilijk was voor mij.Affijn alles verliep toch goed en ik heb er niets van overgehouden dan een kapotte hak steeds mijn schoen tussen de steentjes te verliezen.Tot daar mijn verhaal van de uitstap,overigens Evi  en de fréke wonen dar zeer goed,een prachtig appartementje heel gezellog en comfortabel,in de namiddag zijn we hebben we nog een rondvaartd gemaakt en daar boven het water een heuse reiger in de boom zien zitten ,och jeezes ik heb de foto verkeerd geplaatst ,HOOFD DRAAIEN A.U.B hihi.Het was een heerlijke dag.

Toto nog eens

Keep smilingLachen

Een mooie dag in Lier 021.JPG

 

Commentaren

Kasseien en fijne hieltjes gaan inderdaad niet goed samen :-) Het belangrijkste is dat je u geamuseerd hebt bij uw kleindochter en dat je geen blaren aan je wandeling overhield. Hihi, om die foto in de juiste positie te zien moet ik enkel mijn hoofd iets naar links rollen...ik lig in de zetel, pompaf :-)

Gepost door: bea | 03-05-11

En het is ook nog eens fantastisch zonnig hè! En nooit hakjes hè, bij kasseitjes...

Gepost door: danique | 03-05-11

Een mens zou altijd een paar stapschoenen mee moeten nemen hé.

;-)

Gepost door: ms | 03-05-11

@Hahah,Bea rust maar goed
@Danique,k'zal er aan denken
@Ms,dat zei de zoon nog neem die makkelijke ook mee,zo zie je maar he

Gepost door: watervrouwtje | 03-05-11

In het vervolg reservespulletjes in een grote sacoche steken! Maar het voornaamste is dat je toch een gezellige dag hebt gehad.

Gepost door: magda | 03-05-11

Dag daisyke, je hebt dat hier geschreven met veel enthouisme he....Je heb thet goed gehad bijn evi enn frëke....Maar!!!! Volgende keer een paar goeie schoentjes meenemen. Dat neemt nie zoveel plaats in, en in de auto zie je da niet hé....Diene reiger op zijne kop is ook ne keer nie mis hé.....We zien dat het een reiger is, als jou dag maar goed was.....Lieve vrijdaggrtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 06-05-11

Dag daisyke, ik kom je een fijn en aangenaam weekend toe wensen.....Voor morgen wens ik jou ook een fijne "MOEDRDAG" toe..Liefs van anny xx

Gepost door: anny | 07-05-11

Hahahahaa...wat een dag...van de weersomstuit staat de reiger ook nog op z'n kant hahahahaha! je hebt me even doen lachen met je verslagje hoor hehe...en dat is altijd goed. Ik hoop alleen wél dat jij geen hele zere voeten overgehouden hebt aan dat wandelingetje door Lier!
Btw...de mensen van Lier worden ook schapenkoppen genoemd hè...net als die van Dordrecht waar ik vandaan kom...grappig! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 08-05-11

@ Mizzd,mijn zoon was verleden vrijdag in dordrecht had ik dat geweten ik was meegekomen.Geen zere voeten.
@Magda en Anny ik zal er aan denken volgende keer

Gepost door: watervrouwtje | 09-05-11

Oh, maar bij de havens van Dordrecht liggen hier en daar ook kasseitjes hoor hahahahaa!
Ik was trouwens afgelopen vrijdag nog in Frankrijk hoor..maar je moet zéker eens Dordrecht gaan bekijken...is een hele mooie stad...de oudste van Holland! :-)

Gepost door: mizzD | 10-05-11

Hallokes daisy, de week is weer al middendoor...Ik heb juist gedaan met een paar uurtjes cafetaria te doen....Ik kom je een rustige avond toe wensen daisy. Ik hoop dat alles goed met je gaat...Lieve grtjs. van anny XX

Gepost door: anny | 11-05-11

Hallo daisy, ik kom je een fijne en rustige avond toe zeggen en voor morgen een even fijne zondag. We zijn half weg de maand, en nu begint het in te korten hé voor jou....Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 14-05-11

De commentaren zijn gesloten.