20-04-11

Shoppen

Afgelopen  Zondag wezen shoppen..kleren gekocht en dat was nodig.Met al die kilo's kwijt was ik dringend aan nieuwe kleren toe want ik kon niets meer aan...Dus op naar de galleria Inno daar hebben ze kleine mate.Jeezes ik schrok nogal.De kleren die de verkoopster me aanreikte ??Ik zie dat zal niet lukken daar geraak ik niet in,ze kwam af met maatjes 36/38,ik had altijd 44/46 en ...ja ik was dan ook 12 kilo kwijt sinds Januari .Voordien ,ik moest een streng dieet volgen wegens teveel suiker in het bloed was ik al zes kilotjes kwijtgespeeld.

En zo heb ik nu mannequin maten he,maar die maten daar kun je toch niet wijs uit .Was dat vroeger ook zo?ik herinner me nochtans dat ik als jonge vrouw maat 42 had en dat ik zonder passen het gepaste kledingstuk kocht.Nu is dat anders je moet alles passen al is het maar een onnozel TShirtje.Maar ik ben toch blij een en ander mij te kunnen aanschaffen zodat ik me weer aan de mensen kan vertonen.HIHI?Als ik nu maar niet te snel weer bijkom want dat zou jammer zijn van al dat geld...het mag nu nog wel een tijdje zo blijven.En ik gaa mijn oude kleren toch nog niet wegdoen.

tot kijk en tot nogeens

Keep smilingLachen

Commentaren

Het verschil van maat is de moeite, amaai.
Passen doe ik ook weinig. Enkel broeken of rokken, dat durf ik niet riskeren om te kopen zonder passen. De rest is geen probleem en wordt dus niet op voorhand aangedaan. Het is me dan wel al overkomen dat ik een blouse kocht met lange mouwen en toen ik ze thuis aandeed kreeg ik de knoopjes aan de manchetten niet dicht omdat de mouwen een beetje tekort waren voor mijn armen, dat was balen. Nu let ik er op of de mouwen er lang genoeg uitzien maar ik vertik het nog steeds om blouzen te passen, zo een gedoe.

Gepost door: bea | 20-04-11

Álles moet je passen tegenwoordig ja...niks is meer zoals het was. Ik paste een aardig bloesje...maar dat bleek heel strak van pasvorm...maat 46, maar ik zat erin als een worst! Ongelofelijk...ik kan echt niks meer vinden hoor naar mijn smaak...ik wacht wel tot de mode weer wat ruimer-vallend voorschrijft! ;-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 20-04-11

geniet maar lekker van de nieuwe kleren. Zo'n dagje shoppen is heerlijk en dan vooral met dat lekkere zonnetje! Groetjes xxx

Gepost door: katja | 20-04-11

Neen hoor, de maten van nu, zijn de maten van vroeger niet meer. Ik denk dat ze dat doen omdat dat jonge volkje graag stoeft dat ze maar en 34 hebben of zo. Indertijd was dat een kindermaat.

;-)

Gepost door: ms | 20-04-11

Hé Daisy ,ik ga je niet meer herkennen als je in juni komt!!! Grapje.
Ja die maten tegenwoordig ,vroeger kon je gewoon je maat opgevenen die kleren pasten altijd. Nu moet je alles aanpassen want soms volstaat een kleinere maat en een andere keer moet je een supergrote maat uit de rekken halen . Maar geniet alvast van je nieuwe kleren ,daar was het om te doen hé!!

Gepost door: magda | 22-04-11

IK pas altijd alles, Daisy. Mijn buurvoruw heeft in de confectie gewerkt en zei vertelde me ooit dat je niet altijd op t maatlabel tewerk mag gaan. Want volgens haar gebeurde t wel s dat de labels van een bepaalde maat op waren en ze er dan maar een label van een kleinere of grotere maat innaaiden.
Ik neem dus t zeker voor t onzekere ;-)

Nog een fijn Paasweekend verder ...

Gepost door: Ri@ | 24-04-11

Hallo daisyke, je moet je best wel aardig vinden met al die kilootjes eraf...En die maten!!!! dat is me wat. Ik heb de neiging van nie te passen, en als ik thuis kom is het te groot of te klein....Maar ik draag graag losjes, en als het te klein is hup weer terug ermee.....Ik wens je een fijne zonnige namiddag toe, en voor ik de bloemekes ga bekijken, ga ik weer eerst werken tot 17u.....Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 25-04-11

Volgens mij kloppen die maten niet meer Watervrouwtje ..; Maar toch ..;
Wou dat ik jouw Mannequin -maatje weer had ... ;-))


Tot gauw ... :-))) !

Gepost door: klaverke | 26-04-11

dat toch fijn zo nieuwe kleren kopen omdat de kilotjes eraf vliegen

Gepost door: merel | 26-04-11

Hallokes daisy, ben even met de wind voorbijgevlogen, om je een fijne rustige avond toe te wensen. Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 27-04-11

@bea,passen is echt nodig.
@Katja,heerlijk vooral met de zoon is dat een feest.
@ Mizzd,we zullen nog een tijdje moeten wachten vrees ik
@Ms,inderdaad
@Magda,ik zal jou wel herkennen
@Ria,het is inderdaad zo
@Annyke,ja,het is een hele verandering
@Klaverke,neen de maten kloppen niet meer
@dat is zeker fijn vooral als de maat kleiner is,Merel
@Annyke,ik dacht al vanwaar komt die warme wind vandaan

Gepost door: watervrouwtje | 27-04-11

De commentaren zijn gesloten.