10-04-11

DIEET

Ben ik aan het wegsmelten of wat.Tien jaar geleden had ik een zware operatie en sindsdien werd er ieder jaar bloed afgenomen,alles was goed,kon niet beter en ik werd alsmaar dikker,tot vreugde van mijn dokter maar ik was daar niet zo blij mee.Nu is er verleden jaar ontdekt dat ik suiker had en moest op dieet,wat mij goed lukte ,het was lekker en ik voelde me goed,de kilo's vlogen eraf..wat mij nog meer plezier deed.Het feit is nu na de knie operatie ik nog meer afviel en na het overlijden van mijn echtgenoot nog meer. van 67 naar 49.200 is toch teveel ,ik vindt mezelf een wandelend skeletje,ik vindt nog altijd geen rust...eigenlijk voel ik me zooo rusteloos.Ik zal blij zijn dat we  ik binnenkort voor een maandje naar ze kan ,als het niet betert haal ik er de dokter bij,dan krijg ik misschien iets bij te slikken maar tijdelijk zal  wel gene kwaad kunnen,trouwens dat had hij zelf al voorgesteld.

Nu tot kijk dan maar ,een goeie zondag verdeer voor iedereen en...
KEEP SMILINGLachen

Commentaren

Ik weet natuurlijk niet hoe groot je bent, maar ik zou het toch eens navragen hoor. 49 is zo weinig.

Een ganse maand naar zee? Hmmm …

;-)

Gepost door: ms | 10-04-11

@Mske,niet heel groot ,eigenlijk klein,men zegt een onderdeurtje,maar toch ..vijf kg bij zou goed zijn

Gepost door: watervrouwtje | 10-04-11

Je bent wel veel afgevallen, iedereen wil persé slank zijn maar TE zonder er iets voor te doen is vreemd. Alhoewel, na al wat je meegemaakt heb, begrijpelijk. Dat maandje aan zee zal hopelijk wat beterschap brengen. Wel iets leuks om naar uit te kijken.

Gepost door: bea | 10-04-11

@Inderdaad Bea,ik kijk er naar uit binnen zes weken is het zover

Gepost door: watervrouwtje | 10-04-11

Ik heb nog 5 kilo over watervrouwtje...hebben? :-)))
Meid toch...49 kilo lijkt me echt wel te weinig hoor...maar ik weet wel hoe zwaar je het hebt gehad en met dat dieet zul je ook niet zo snel weer aankomen hè. Ik denk, nu je er zelf niet tevreden over bent, dat je wel wat zult verzinnen om weer wat aan te komen...succes hoor! En ik hoop dat het maandje aan zee de rust in je binnenste terug mag brengen!
Lieve groetjes!

Gepost door: mizzD | 10-04-11

@Mizzd,dat is het probleem,die rust in mijn binnenste terug krijgen,komt dat nog ooit??

Gepost door: watervrouwtje | 10-04-11

Lieve watervrouwtje,
Je hebt zoveel meegemaakt de laatste tijd dat je echt nood hebt aan een beetje rust, innerlijke en uiterlijke denk ik.
Misschien kan je eens lijstjes maken van de dingen in je leven die momenteel negatief aanvoelen en de dingen die je graag zou willen doen. Het zal je een nieuw vast punt geven om voor jezelf perspectieven in te schatten.
Dikke steunknuffel en lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 10-04-11

Maar daisyke toch, 49kg, er mag nu toch gene meer afvallen hoor!!!! Je hebt idd. veel te verwerken gehad, en het blijft steeds moeilijk, maar probeer er toch maar iets aan te doen. Dat is nie normaal hoor.....Langs de andere kant zal je kunnen genieten van de rust aan zee, uiterlijk en innerlijk, moet lukken daisy.....Lieve dinsdaggrtjs. van anny xx en sterkte meid

Gepost door: anny | 12-04-11

Het is wel wat weinig lijkt me. Sterkte. Heb niet veel over om te missen...

Gepost door: danique | 13-04-11

zeg suske, dat is wel véééél afgevallen he!! da's 18 kilo!! Olalalallaaaa!
Maja, met dat suikergedoe, mag je dan weer geen gebakjes enzo eten, en verdikken met rauwe worteltjes en gezonde dingen is niet zo makkelijk... 't zal misschien wel vanzelf komen ;-))

Gepost door: Blah | 16-04-11

De commentaren zijn gesloten.