30-03-11

Bloemenmarkt

Zondag zijn we..de zonen en ik naar de bloemenmarkt geweest.Zalig lenteweertje.Wat een bloemenpracht,eigenlijk wil ik wel iedere week gaan,maar dat zou slecht zijn voor mijn budget,want we hebben weer tal van boeketjes en bloemetjes voor de tuin gekocht,ik kan er niet aan weerstaan...de zonen ook niet,dus dat valt goed mee.Daarna,zijn naar een restaurant gegaan,heel gezellig,perfecte bediening zeer aangename sfeer,lekker eten...en goed gezelschap.
Op de terugweg moesten we echter terug over de bloemenmarkt...en ja..je raad het ,in de gauwte nog een Magnolia gekocht.De zonen hebben hem toen we thuiskwamen nog geplant en nu staat hij daar mooi te wezen,ook de viooltjes werden geplant en de stokroos en nu mag het goeie weer komen,alleen de bank moet nog gerepareerd worden de tuinmeubeltjes buitengezet en dan genieten.

We hopen op goed weer.

tot nog eens en

keep smilingLachen

Commentaren

Mmmmmmmmm ... Een magnolia ... :-)))) !

Dà's een ware Beauty ... ! Ook van al die andere bloemetjes kan men weldra gaan genieten . Soon hé, very soon ... :-) !

Dà-aaaaaaaaaag ... :-)

Gepost door: klaverke | 30-03-11

Dat zal heel fleurig geworden zijn daar in die tuin van jou! Míjn tuinmeubelen staan ook nog niet buiten hoor...maar ik hoor dat het zaterdag wel 24 graden kan worden..!!! Het wordt tijd dat ik ze eens uit de schuur haal dus! :-)
Groetjesss!
ps. het was niet zo'n hele zware operatie hè..met een paar weekjes moet je daar wel weer van gerecupereerd zijn hoor! En knie-operatie...dat is een ander paar mouwen!

Gepost door: mizzD | 30-03-11

Fijn te horen dat het weer beter gaat met je. En al die bloemen zullen je zeker opfleuren. Ik heb hier al jaren een magnolia staan en als de zon wat meewil zal die de komende dagen volledig in bloei staan.
Daisy je schreef ergens op een blog dat de lettertjes zo klein waren:druk eens op ctrl en dan draaien aan het wieltje op je muis.Daarmee vergroot of verklein je de tekst! groetjes.

Gepost door: magda | 30-03-11

Ik fleur ook altijd op van bloemetjes. Ik heb geen tuin en aan mijn balkon heb ik dit jaar nog niets gedaan.
Ik vroeg zondag aan mijn man om tulpen van de markt mee te brengen. Ze staan hier nog steeds te pronken. Gele en donkerrode.
Groetjes Daisy en geniet er van.

Gepost door: Emmy | 31-03-11

@Ja he,klaverke echt een mooie boom(boompje nog he)
@Mizzd,toch vind ik je moedig ,eigenlijk nog niet genoeg kleur hihi
@Mgda bedankt voor de tip

Gepost door: watervrouwtje | 31-03-11

Ze geven dus mooi weer voor zaterdag. Dan rijden we ook naar het tuincentrum en dan moet het onkruid van tussen de kasseitjes van het koerke en mogelijk halen we dan ook de tuinmeubels buiten, als er nog tijd is.

8-)

Gepost door: ms | 01-04-11

Dag daisyke, een bloemenmarkt is altijd mooi om te zien, en je zou er van alle soorten meenemen hé!!! Ik zie héél graag bloemen, maar ben gen goeie verzorgster haha ik hou het maar bij struikjes dan...Morgen een mooie warme dag......en ik zal in mijn ligstoel buiten een siestake doen. Mijn tuinmeubeltjes staan al buiten.....Fijne dag verder gewenst. lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 01-04-11

Met het zomerweer van vandaag zal je hopelijk genoten hebben van en in je tuin :-)
groetjes

Gepost door: bea | 02-04-11

ja, bloemen maken je echt vrolijk. Al mijn orchideeën doen dat ook en als iemand een boeketje meebrengt ben ik ook altijd blij. Hopelijk wordt het snel zomer en kan je genieten van al je bloemetjes. Groetjes, Katja

Gepost door: katja | 03-04-11

ja bloemetjes brengen altijd een goed gevoel

Gepost door: merel | 03-04-11

hallkokes daisyke, ben eens komen binnen wippen om te horen of alles ok is met je...Heb je wat kunnen genieten van het mooie weertje????? Hoe is het met de knie??? Ik wens je een fijne maandag verder. Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 04-04-11

Ik was niet van plan heel erg lang weg te blijven hoor meid...maar dan moet de pc wel mee blijven werken natuurlijk! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 05-04-11

Lente =bloemen!

Gepost door: danique | 05-04-11

Daisyke ik ben hier weer hoor om je een fijne dinsdag te wensen, maar t'zal er eentje binnen zijn. De zon is ver te zoeken.....En daisyke, ik ga graag bij mensen op hun blogje waar ik me goed voel....Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 05-04-11

De commentaren zijn gesloten.