24-03-11

ziekjes

Ja ,de afgelopen week was ik ziek,heel ziek,het begon als een snotvalling maar het bleef duren,alles zat vast,tot ik op het einde van de week toch de dokter liet komen.Hij vroeg waarom heb je mij niet eerder laten komen,maar zeg nu zelf voor een verkoudheid daar haal je toch de dokter niet voor hé.Het had iets te maken met een bacterie.Maar alles is goed nu..of toch bijna,het snotteren gaat nog steeds door,alles zal wel goed komen met dit goeie weer zal het wel vlugger goed komen.Vandaar dat ik bijna geen bezoekjes heb afgelegt en daar komt nu verandering in.
Tot later nogeens

Keep smilingLachen

Commentaren

Alsje met een snotvalling naar de dokter gaat, bekijken ze je eens meewarig met een air van: allee met een snotvalling moet je toch niet komen.

Maar als je niet gaat … Gelukkig ben je aan de beterhand.

Toch nog maar een beetje oppassen hé?

Gepost door: ms | 24-03-11

Goeie avond daisy, wat ik hier nu lees, snotvalling!!! Je kunt er nie vlug genoeg mee naar de dokter gaan, dat heb ik aan de lijve ondervonden. Ik werd ook geplaagd door allerlei kwaaltjes, zoals hoesten, niezen, hoofdpijn, je kent dat hé!!!!! Wel ik heb één week gewacht van de dokter te laten komen, en wat was het resultaat???? Ja ja, anny werd in spoed opgenomen met ademhalingsproblemen....De dokter was wel boos, en hij zegde een volgende keer moe je nog langer wachten....Nu ben ik weer thuis, maar ben toch op m'n hoede als het wat frisjes wordt hoor....Daisyke ik wens je een fijne avond toe en pas ook nog maar op hoor.....Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 24-03-11

@ ms,jij bent altijd de eerste met reactie,fijn en 'kzal voorzichtig zijn.
@Annyke,ik beloof beterschap,want mijn dokter was ook niet content

Gepost door: watervrouwtje | 24-03-11

Daisyke,op jou leeftijd mag je niet wachten met naar de dokter te gaan. De snotvallingen dit jaar zijn erg hardnekkig en zonder doktershulp geraak je er moeilijk van af.En hoe langer je wacht hoe langer het duurt eer je er weer bovenop bent.
Nu nog een beetje opletten hoor,want de zon is er wel maar de ondertoon van de wind kan erg koud zijn en dat adem je tenslotte in.Zorg goed vor jezelf!!

Gepost door: magda | 24-03-11

Ik heb er ook last van gehad hè, net na m'n operatie...jij wenste me toen nog beterschap...ik wens het nu jóú...vooral jezelf goed in acht nemen hoor. Het is heerlijk buiten, maar de wind kan nog best fris zijn...ik loop nog steeds niet zonder jas!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-03-11

Hallo daisyke, nog vlug enkele bezoekjes afleggen voor ik vertrek....Ik zal het rustig aan doen, en wees gerust, die liggende wip zal wel rappekes in slaap vallen als we thuis komen. haha mag ook eens gelachen worden hé.....Lieve vrijdag avondgrtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 25-03-11

Hallo Dag Daisy!

Zelfs van een snotvalling ben ik doodziek!
Ik weet wat je hebt doorgemaakt, ocharme!
Veel vitamientjes op doen van het zonneke maar zorg ervoor dat ge niet in de tocht gaat zitten en ook veel vitamiene C van appelsientjes heel goed voor verkoudheden en keelpijn!
Wens je een hele fijne avond en verzorg je goed!

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 25-03-11

bedankt voor je bezoekje op mijn blog.
Ik hoop dat je snel weer beter bent! Geniet van het weekend en laat je eens lekker vertroetelen! Groetjes,
Katja xxx

Gepost door: Katja | 25-03-11

Voor een verkoudheid ga ik ook niet naar de dokter, wie denkt er nu dat het iets ergers kan zijn als je een paar dagen snottert? Gelukkig ben je alweer aan de beterhand of al helemaal genezen ondertussen? In ieder geval (ben goed in raad geven :-) aan anderen): beter eens onnodig op doktersbezoek dan te laat.

Gepost door: bea | 25-03-11

@ Mizzd,na een operatie ben je wel verzwakt ,dat zal er wel toedoen hé
@bedankt voor de goeie raad ,Annemarie,zal ik doen
@Katia,ik had je gelezen bij Mizzd.ook bedankt voor de reactie
@Bea ook bij dezelfde dame jou blogje ontdekt,maar dat doe ik ook altijd .Raad geven aan anderen
@oh,annyke,zou ik jou nog vergeten?nee bedankt voor t bezoekje

Gepost door: watervrouwtje | 26-03-11

Dag daisyke, ik kom je een fijne en rustige zondag toe wensen. Het is al middag, maar de dag is nog lang hé...Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 27-03-11

van mij ook veel beterschap, alles is een beetje teveel hé nu, maar met geduld en tijd komt alles wel weer in orde. Geniet voorlopig maar zoveel mogelijk van het lentezonnetje en verzorg je goed, alleen eens aan jezelf denken mag wel.

Gepost door: oma moetje | 27-03-11

Verzorg je maar goed, Daisy!
t Zonneke heeft je vast goed gedaan deze dagen.
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 27-03-11

Dag daisyke, ben eens komen piepen om te zien of het nu al beter met je gaat...Zo niet rust maar verder uit, zo ja het ga je goed....Lieve midweekgrtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 30-03-11

Oeis, Tja die dokters van tegenwoordig zijn ook niet meer zoals vroeger. Soigneer je maar goed Hé Watervrouwtje , want na een operatie is men inderdaad veel vatbaarder voor zulke dingen.
Blij dat het stilletjes aan de goede kant met je opgaat.
Houden zo ... ;-) !

OT: Neen, ik gebruik nog steeds hetzelfde lettertype als dat ik begon met bloggen. Hopelijk heb je er nu geen last maar van ... ?

Bye byeeeeeeeeeeee ... :-) !

Gepost door: klaverke | 30-03-11

De commentaren zijn gesloten.