07-03-11

Buitengewoon !!!

Gisteren was ik voor de gense dag aan zee,wandelen op de dijk was voor mij geen optie vanwege de krachtige wind en daarboven moest iemand van ons gezelschap nodig shoppen en waar kan je dat het beste(schijnt) in Knokke en blijkbaar was iedereen dat van plan want het was er drukker dan in de zomer,zoooovzeeeel volk,maar het was dan ook zalig weer he in de binnenstad toch,Van shoppen kwam niet veel terecht behalve een windvestje voor mij,terwijl dat nu niet eens zo dringend was,eigenlijk had ik tal van andere kleren nodig,want ik ben een aantal maatjes afgevallen en dan zitten je kleren echt niet meer goed...dat kan ik je verzekeren...tja dat is dan voor later zeker als ik eens iemand vind die met mij in mijn stad kan meegaan om te shoppen...maar het geval is altijd met mij dat ik nooit eens iets vind als ga winkelen met een bepaald idee van DAT moet ik nu hebben.Afijn we zullen maar eens opnieuw proberen.
groetjes

Keep smilingLachen

Commentaren

Ik vind ook nooit iets naar mijn gading als ik er achter zoek. Het is maar als je het niet nodig hebt dat het overal blijkt te zijn.

;-)

Gepost door: ms | 07-03-11

Inderdaad mske:)

Gepost door: watervrouwtje | 07-03-11

Toch leuk dat je er even uit was Daisy. Dat is al een goed begin!
Het zal langzaam aan beteren als het weer iets warmer word.
Vriendelijke groeten aan allen en tot gauw .

Gepost door: Emmy | 07-03-11

Ja ,Emmy,Tot gauw

Gepost door: watervrouwtje | 07-03-11

Oh..maar dat heb ik ook...nooit kan ik slagen als ik iets écht nodig heb! Maar eigenlijk kan ik tegenwoordig nog maar zelden slagen hoor...ben nog steeds op zoek naar een badpak en heb er nog steeds geen!
Dank je voor je beterschapswensen meid...maar gelukkig heb ik het vannacht voor het ergste gedeelte gehad geloof ik...het gaat vandaag echt alweer heel goed. Ook m'n krachten komen weer terug...heb net heerlijk een klein wandelingetje met Axel gedaan..was super! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-03-11

Shoppen, heeeerlijk!!

daaag

tot later, bedankt voor je lieve reactie

Gepost door: danique | 07-03-11

Mizzd.blij dat het beter met je gaat.
Danique,idd.shoppen heerlijk als je iets naar je gading vindt

Gepost door: watervrouwtje | 07-03-11

Hallokes daisyke, het was idd. een héél tof weertje maar toch nog frisjes. Maar de buitenlucht doet voor iedereen weer goed hé....Ewem daisy, als ik ga shoppen is het meestal bij M&S mode, daar vind ik altijd wat naar mijn goesting....Gelukkig ga ik nie alle dagen shoppen!!!!! Maar dat shoppen zal je wel lukken daisy,In mijne boetiek hangt mischien wel iets die te klein is voor mij, die voor jou zou passen hihihi.

Lieve grtjs. van mij en nog een fijne avond xx anny

Gepost door: anny | 07-03-11

Achter glas was t heerlijk vertoeven, maar eenmaal buiten viel t toch wat tegen door de gure wind!
Morgen 13°C, hopelijk zonder wind dan ...
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 07-03-11

Dag daisy, we zijn weeral midweek....De tijd vliegt héél sey hé, en wij maar ouder worden??Dat zzou nie mogen zij hé daisy!!!! Ik wens je alvast een fijne midweek toe....Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 09-03-11

Dag daisyke,T'is weer zo'n mottige dag vandaag, veel wind, maar gelukkig nog geen regen...En ik hou het binnen, want zit weer met een zware verkuodheid...Ik neem iedere dag vitamines, maar dat helpt blijkbaar niet. NU maar weer antibiotica...Fijne donderdag en leuive grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 10-03-11

Hallokes daisy, even m'n zetel uitgekropen om je een goeie dag te komen zeggen...Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 11-03-11

De commentaren zijn gesloten.