21-02-11

Ik voel me...

voor het eerst een beetje rustig,raar maar we hebben het wel al een jaar terug zien aankomen en dikwijls gedacht ,dit is het einde maar telkens kroop hij er weer door. Ik heb bijna dagelijks in stilte afscheid van mijn man genomen en toch is het nog een hele slag als het dan uiteindelijk toch gebeurd.Op den duur had ik geen tranen meer.Na een fikse huilbui afgelopen vrijdag voelde ik me plots veel rustiger,ik zei tegen mezelf ,je hebt twee mogelijkheden ofwel ga je er onderdoor ofwel kruip je recht en maak van de rest van je leven nog het beleven waard en dat laatste probeer ik dan.

Heel veel dank aan al de blogvrienden die mij hun medeleven stuurden,het was werkelijk een steun voor mij.

Daaag Daisy   (keep smiling)Lachen

Commentaren

Afscheid nemen vereist altijd een verwerkingsproces en zeker als je al lang samen was.

Rouwen heeft tijd nodig en het is goed dat je rustige momenten kan inbouwen.

Gepost door: ms | 21-02-11

Klinkt allemaal heel logisch hoor, je overdenkingen..en ik ben blij dat je tot die laatste conclusie gekomen bent. Jij bént er nog...en hopelijk nog lang..dus kun je er maar beter nog wat moois van maken hè! Ik kende hem helemaal niet, maar denk dat Frans niet anders gewild zou hebben hoor..die hield van jou dus wilde vast het allerbeste voor jou.
Veel liefs!

Gepost door: mizzD | 21-02-11

Dag daisy, blij hier iets te vernemen van je....Ja het leven gaat door, en goed dat jij je eigen beslissing in handen hebt....Je kan altijd terug denken aan de mooie jaren die jullie samen hebben gehad....Lieve dinsdaggrtjs. van anny

Gepost door: anny | 22-02-11

Daisy flink van je dat je de draad weer opneemt.Je lieve man zou het niet anders gewild hebben.Koester de jaren die je samen hebt gehad in goede en kwade dagen . En maak er nu de komende jaren het beste van samen met je familie. Je kunt voor hen een grote steun zijn en zij een vreugde voor jou.Ik hoop je dit jaar nog terug te zien om wat bij te kletsen! liefs.

Gepost door: magda | 22-02-11

Hey Daisy, fijn dat je de draad weer hebt opgenomen.
Het leven gaat inderdaad verder. t Zal nog vaak moeilijk zijn, maar als je zo positief ingesteld bent, zal je er zeker komen.
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 22-02-11

hallo daisy, ik kom je een fijne midweek toe wensen, het mooie weertje is er aan hé....T'is hier weeral aan het regenen.Maar gelukkig weten we als vrouw nog altijd wat te doen he daisy....Ik hoop dat je je verder weer wat kunt optrekken aan je bloggen, dat doet soms wel deugd hoor...Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 23-02-11

Zelfs al zag je het aan komen toch is het hard als je er echt voor staat. Een heel stuk van je leven hebben jullie lief en leed gedeeeld en nu sta je daar ineens alleen...Maar je nam de goede richting Daisy. Ik wens je nog een lange weg met zoete herinneringen aan de mooie momenten samen.
Hopelijk heb je de steun van je kinderen en kleinkind hier in.
Misschien zien we elkaar nog eens terug om eens te babbelen?
Vriendelijke groetjes Daisy.

Gepost door: Emmy | 23-02-11

De commentaren zijn gesloten.