29-01-11

Heeeyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!

As ik geen schat van een zoon heb ,dan weet ik het niet meer.Hij heeft gezorgd dat ik internet kreeg,Hoe met "Internet Everywhere"fantastisch,ja hier in het revalidatiecentrum is er geen internet,want wie heeft er een pc.nodig as hem revalideert,nee..wel ik dus.Nu wil ik eerst jullie bedanken voor jullie steun ,dat doet goed om te weten .Hartelijk bedankt allemaal..ik kom zo gauw mogeijk op bezoek.Met mijn ventje gaat het minder goed dan met mij.Hij is terug naar het ziekenhuis gebracht ,hij is voor het moment stabiel,maar het is een groot vraagteken,ik ga zeer goed vooruit,ik loop goed,maar hij is mijn grootste zorg.
In ieder geval blij dat ik terug op de laptop kan.
Keep smiling en tot nog eensLachen

Commentaren

Goed nieuws en slecht nieuws dus...en eigenlijk had ik het wel een beetje verwacht...een man zonder zijn steun en toeverlaat, dat gaat vaker niet goed. Maar nu is hij in ieder geval in goede handen hè...en jij...jij móét gewoon nu even aan jezelf denken en zorgen dat je weer helemaal goed kunt functioneren met die nieuwe knie hè...héél belangrijk! Ik duim voor jullie allebei en hoop dat je snel je weer wat minder zorgen hoeft te maken hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 29-01-11

Tja, enerzijds is het goed je zo goed vooruit gaat en dat je nu ook nog op internet kan. Anderzijds is het nieuws over je man dan weer minder. Het lijkt wel of het niet allemaan gelijk eens goed kan gaan hé.

Gepost door: ms | 29-01-11

Hey watervrouwtje ... :-))) !Blij dat het met jou al wat beter gaat! Spijtig dat je man naar 't ziekenhuis moest. Wens jullie alletwee heel veel beterschap toe !

Tot gauw ... :-) !

Gepost door: klaverke | 30-01-11

Fijn dat je weer op internet kan "rondkoersen". Dat wil zeggen dat je je al een stuk beter voelt!
Ik hoop dat je man ook vlug weer beter wordt.Hij heeft zich wellicht zorgen gemaakt om jou. Nog een beetje en je kunt hem weer vertroetelen. Het allerbeste voor jullie beidjes.

Gepost door: magda | 30-01-11

De commentaren zijn gesloten.