14-12-10

Uitslag

Het onderzoek is redelijk ,eerst was er twijfel,tijdens het ECG onderzoek ",oh heb jij een hartinfarct gehad",vroeg de dokter."Euh..ik,nee dokter dat zou ik wel gemerkt hebben zeker"? 'Omdat dat ik een puntje zie,' zei de dokter.Jaa een puntje weet ik veel wat dat betekent,"dat zal ik voor verder onderzoek geven zei hij",als ik later naar de grafiek keek zag ik inderdaad een minuscuul puntje. Verder onderzoek??? Moet ik ongerust zijn,ja, dat werd ik inderdaad.Neen gelukkig is alles goed,het puntje had niets te betekenen,dat is de dokter me komen vertellen,dus weg ongerustheid,ik ben goed bevonden voor operatie,dat staat op de grafiek.Nu kunnen we( gerust ,haha)afwachten .

Keep smilingLachen

16:10 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Het heeft ook altijd veel voeten in de aarde eer ze eigenlijk met iets definitiefs afkomen. Afin, zoveel te beter dat alles nu vooruit kan gaan.

Gepost door: ms | 14-12-10

Oh..ik heb daar toch zo'n hekel aan als ze zoiets al mompelend vaak zeggen terwijl ze de boel vluchtig aan het bekijken zijn! Ik had dat met een darmonderzoek...nog helemaal niet goed wakker van het roesje werd me verteld dat er iets gezien was en dat dat even nader onderzocht werd. BOENK!! zei m'n hart...je schrikt je toch lam hè...'iets'!!! dat kan van alles zijn! Gelukkig was het 'niets'...net als bij jou...pfjewww...waarom ze ons altijd zo voor niets moeten laten schrikken hè die doktoren...wie het weet mag het zeggen!
Enfin...jij kunt geopereerd worden...en dat zal ook wel goed gaan hoor...je geen zorgen maken vóórdat het nodig is! :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 14-12-10

Je moet maar denken dat ze het allemaal doen om zeker te zijn dat de komende operatie goed verloopt! Dus maak je nu maar niet te zenuwachtig hé Daisy.

Gepost door: magda | 14-12-10

@dames,ms,mizzd,magda, ik ben wel degelijk zenuwachtig aan het worden hoor,en niet voor mij alleen

Gepost door: watervrouwtje | 14-12-10

tja, tegenwoordig willen ze nie meer voor verrassingen komen te staan, hé!
Hopelijk kan je nog wat rust vinden, eer t zover is.
Probeer maar aan leuke dingen te denken om je zinnen te verzetten.
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 16-12-10

Daisyke, het is nu in t'kort zeker dat je moet geopereerd worden??? En ik ken dat, je nervositeit heeft veel te maken met je ventje hé!!!!! Maar alles zal wel goe meevallen.....zowel voor jou als voor je ventje....ZGaat hij nu mee met jou?? Ik wens je veel moed en denk nog maar een beetje aan leuke dingen voor het moment....Hou me de hoogte wanneer hé!!!!!

Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 18-12-10

Woeps ...
Wens je veel beterschap toe watervrouwtje ...
Nu duimen wij voor je ..;

((( D*I*K*K*E* K*N*U*F* )))

Wij.

Gepost door: klaverke | 18-12-10

De commentaren zijn gesloten.