10-12-10

Waarom....

vanmorgen moest ik nuchter blijven om mijn bloed te laten nemen en een ECG onderzoek.Waarom ben ik altijd ziek als ik geen ontbijt mag nemen,zeer ellendig gevoel heb ik dan,Maandag heb ik de uitslag van die dingen,hoeveel keer nog .En het is de tweede keer dat deze bloedafname pijn deed,normaal heb ik toch geen pijn bij dat prikje...en het verliep zeer traag,het bloed kroop als het ware naar die buisjes.Het was ook al 11.30 eer die dokter aankwam,vandaar die onpasselijkheid en draaierigheid,maar ook daarna voelde ik me ziek,nu ga je denken wat een neutje,maar ik kan er niets aan doen ,die dokters komen toch wel eerg laat .Het is dan te laat om nog iets tussendoor te eten,je moet dan al het middageten klaarmaken en dan is de hoger ook over,bij mij toch,het , het middagmaal smaakt niet zo goed ,als ik dat allemaal opsom vind ik mezelf dan toch een seutje,maar allez,beter een seutje met gevoel dan helemaal geen, hahahaha.Er staat ons nog wat te wachten!!brrr.

Keep smilingLachen

Commentaren

Oh nee ! Dat bloednemen dat pijn doet en traag gaat, dat had ik de eerste keer toen ik bloed ging geven en ik wist niet dat dat niet normaal was. Nu weet ik wel dat dat betekent dat de naald te kort bij de aderwand zit en dat het daardoor traag gaat.

Ik heb daar nog dagen een licht pijnlijk gevoel van gehad. Nu weet ik dat ik dat moet zeggen. Hopelijk is dat bij jou niet het geval.

Enne misselijk word ik ook van nuchter blijven. Erg misselijk zelfs, in die mate dat ze me kunnen bijeen vegen als ik niet snel iets te eten krijg. Niets neutje, ze moeten zich effectief maar aan hun afspraken houden. 's Morgens is 's morgens en niet om 11.30 uur, dan is 't al naar de middag.

Allee, we duimen voor een goede uitslag.

Gepost door: ms | 10-12-10

@dank je Mske,zo weet ik dat ik niet alleen ben

Gepost door: watervrouwtje | 10-12-10

Daisy ik kan ook niet goed tegen nuchter blijven tot de middag.Dan word ik duizelig en misselijk ,dus je bent niet alleen die zich zo voelt en je bent ook helemaal geen seutje .Maar als ze zeggen 's morgens dan noem ik 11.30 uur geen morgen meer.Kop op en ik hoop samen met Mske dat je een goede uitslag krijgt. Liefs.

Gepost door: magda | 10-12-10

@ Magda,dat ben ik met je eens tegen de middag is echt geen doen

Gepost door: watervrouwtje | 10-12-10

Hopelijk vielen de resultaten mee en was het niet voor niets dat je last had met het nuchter blijven.
Ik kan ook de dag niet goed beginnen zonder ontbijt.
Hier alles goed. Groetjes aan allen.

Gepost door: emmy | 11-12-10

Ik krijg hoofdpijn als ik te lang niks kan eten. Zelfs als er tussen 2 maaltijden te veel tijd zit, krijg ik dat al. Ik moet zelfs nie volledig nuchter zijn, dus ...
Je bent ook maar een mens, hé Daisy ;-)

Gepost door: Ri@ | 11-12-10

Nuchter tot de middag is geen lolletje!
Je wordt zo slap als een vaatdoek.

Gepost door: danique | 13-12-10

Ja...ms heeft gelijk...als dat pijn doet en traag gaat, zit de naald duidelijk niet goed...volgende keer zeggen hoor! En ook gewoon iets zoets eten daarna, ook al is het dan al bijna etenstijd...een zoete koek of zelfs een suikerklontje opzuigen...raak je van je duizelige gevoel af, want ik denk dat je suikerspiegel door niet te ontbijten heel erg laag is. Gewoon iets zoets eten en dan voel je je weer wat beter...en dan heb je wellicht ook weer wat meer trek in je middagmaal!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-12-10

De commentaren zijn gesloten.