05-12-10

Eigenlijk...

toen ik Vrijdagavond nog aan het nagenieten was van de prachtige bloemen,tijdens het avondnieuws zag ik al die ellende van die mensen zonder thuis die in deze koude buiten moeten slapen,werd ik wel een beetje beschaamd,ik krijg zomaar een duur boeket toegestuurd en ik dacht zonder noemenswaardige reden...er was wel een reden de zooon dacht mij met dit cadeau een hart onder de riem te steken  voor de moeielijke tijden die we doormaken en ons nog te wachten staat,vandaar dat boeket ,een hele eer voor mij.Dus vandaar dat beschamend gevoel,maar ja we kunnen ons natuurlijk het verdriet en de ellende van de hele wereld op onze schouders nemen nietwaar en waarom blijven die sukkels niet in hun warme land.Politieke vluchtelingen?? dat kan natuurlijk en er zijn nog altijd mensen die op reis gaan en goeie sier maken, dus waarom moet ik me dan schamen om een duur boeket te krijgen,een dat met zoveel liefde gegeven is door onze zoon ,de lieve schat

groetjes

Keep smilingLachen

Commentaren

Hé..als je eens zo'n mooie verrassing krijgt, hoef je je helemaal nergens voor te schamen maar er gewoon eens lekker ten volle van genieten hoor...je hebt allemaal je eigen beslommeringen en zo af en toe mag je dan ook wel eens iets moois krijgen om je goed te voelen..is niks mis mee!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-12-10

Idd, hoef je je niet voor te schamen. Geniet maar van dat mooie boeket. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog trouwens. Groetjes!

Gepost door: Nana | 06-12-10

Je kunt de hele wereld niet helpen hé Daisy,denk liever aan het feit dat je zoon zijn moeder héél graag ziet en dat toont met een prachtig boeket.Tenslotte sta jij in voor de verzorging van zijn vader en dat is ook een hele opgave.

Gepost door: magda | 06-12-10

Hoi Daisy, je zal dat boeket wel dubbel en dik verdiend hebben. Dus waarom je schamen?
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 07-12-10

je schamen? ma nee zeg! je zal dat bloemetje wel verdiend hebben, dus geniet er maar van!

Gepost door: zeezicht | 07-12-10

De commentaren zijn gesloten.