24-11-10

Alles is....

goed gegaan bij de dokter,de toestand van de echtgenoot is zelfs beter dan verwacht,OEF,wat een opluchting,eerst wilde manlief niet mee ..gaan jullie dan maar alleen,ja dat zal ik doen zeker wat moet ik doen een foto'tje nemen en aan de dokter tonen ," zie dokter dat is mijn man en hij voeld zich niet goed,wat stel je voor"hahaha,gelukkig heeft onze zoon hem kunnen overhalen.Het was een zeer vriendelijke arts,eigenlijk Super vriendelijk.Hij was en is nogaltijd een beetje bang omdat ik in Januari word geopereerd en dat er geen opvang zou zijn voor hem,de Dokter heeft hem overtuigd dat hij meemag,dat heeft hem een beetje gerustgesteld.Nu kunnen we ons stillaan voorbereiden op de feestjes die komen en dan zien we wel verder;daaag lieve mensen tot kijk.

Keep smiling

Commentaren

Ooit kende ik een vrouw die dat zo deed. Die stuurde foto's naar een medium. En dat medium kon op die foto zien wat je mankeerde.

We hebben getracht haar uit te leggen dat dat oplichting was, maar ze wou het toch niet geloven.

;-)

Goed dat je man beter is dan verwacht.

Gepost door: ms | 24-11-10

zo zie je maar .... beter dan je had gedacht ... leg nu maar even alles opzij en kijk maar uit naar de feesten

Gepost door: merel | 24-11-10

Pfjew...het bleef hier zo stil, ik was al bang dat het sléchter ging met je man...maar béter zelfs...goed zo! Nu eerst maar eens van die feesten genieten hè..januari komt wel, nog niet aan denken! :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 24-11-10

Zoals mizzke zegt daisyke, nog niet aan denken...we zijn nog geen december.;;Leuk dat je man mee mag gaan h"!!!!anders zou jij ook nie op je gemak zijn...Ik wens je eeen fijne donderdag toe....Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 25-11-10

oef, beter dan verwacht is een stuk beter dan slechter dan verwacht he Daisy, geniet van de komende feestdagen maar zoveel je kan .-)

Gepost door: Blah | 25-11-10

Dat is goed nieuws en een geruststelling zowel voor je man als voor jezelf. Geniet nu maar van de komende feestdagen en denk nog niet te veel aan januari!

Gepost door: magda | 25-11-10

Veel sterkte en liefs

Gepost door: danique | 26-11-10

De commentaren zijn gesloten.