27-10-10

Keel!!

Deze morgen naar het ziekenhuis voor het zoveelste onderzoek,nu de echografie van de keel.De wachtzaal zat vol maar niet alleen voor echografie ,ook andere elektro onderzoeken,na een twintig minuutjes was ik aan de beurtDe verpeegster zei,'middag mevr.alleen de keel bloot maken asjeblieft''ga dan maar op de bank liggen de Dokter komt zoo.De dokter kwam en mompelde zijn naam ,die ik niet verstaan had,maar ja, niet van belang,die zie je toch maar één keer...en hij ons..Als hij je ziet hé.Maar kom toch vriendelijk heel anders dan vroeger,toen ging het zo:De verpleeg assistente ,euh nee,de verpleegster kwam je naam afroepen en dan mocht je naar de verpleegassistente en na een lange tijd wachten kwam de DOKTER héél afstandelijk vroeg hij aan de ass. je naam en waarvoor je hier was,dan onderzocht hij het bepaalde deel waarvoor je kwam,en vertelde de verpleegassistente wat je te doen had.Met geen woord had hij je aangesproken,natuurlijk waren er ook anderen die je wel begroette,maar die liepen er heel dunnnetjes.Nu is het gelukkig anders je bent geen nummer meer maar een naam,een mens.

groetjes en tot nogeens

keep smiliiiingLachen

 

Commentaren

Moet maandag voor een echo van m'n buik...die heb ik al eens vaker moeten laten maken, maar daarbij moet je niet alleen je buik blootmaken, maar mag je alleen je onderbroek aanhouden...en dát snap ik dan weer niet! Want als ík m'n bh aan zou mogen houden, hing er veel minder in de weg voor die radioloog! haha! Ik heb de vorige keer gedacht dat ie het wel leuk vond eigenlijk..steeds die borsten weg te moeten duwen...wat denk jij? :-)))))
Hopelijk een goede uitslag voor jou hè, van je keel!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 27-10-10

@Mizzd,veel succes met de echo voor de buik,maar daar heb ik nu nog nooit mijn BH moeten voor uitdoen,rare dokter heb jij :):)

Gepost door: watervrouwtje | 27-10-10

Gelukkig zijn de tijden veranderd en staan de dokters niet meer zo op een piëdestal als vroeger.Het zijn tenslotte ook maar mensen en daarbij kunnen ze ons niet meer zoveel op de mouw spelden!
Hopelijk verliep het onderzoek goed!

Gepost door: magda | 27-10-10

Wel voor sommige zaken zou ik kiezen voor een kliniek waar ik wel een nummer ben, een universiteitskliniek bvb. Ik heb een beetje genoeg van een dokter die denkt dat hij 't warm water uitvond maar er glad naast zat.

Nu ja, iedereen moet gaan waar hij 't meest vertrouwen in heeft en dan hopen we maar dat je een gunstige uitslag krijgt voor die keel hé.

Gepost door: ms | 27-10-10

@ Magda,ja gelukkig wel.
@ Mske,het was een universiteitskliniek en ja die dokters bestaan jammer genoeg ook

Gepost door: watervrouwtje | 27-10-10

Oeis, nare ervaringen en dan nog op zulke plekken met veel witte schorten ... brrrrrr ... Hoe gaat het nu met jou ... ?

Gepost door: klaverke | 28-10-10

@ het gaat voorlopig goed en er was groen aan die witte schorten dat scheelt.

Gepost door: watervrouwtje | 29-10-10

De commentaren zijn gesloten.