25-10-10

Tapijt

We heben een nieuw tapijt.Het was zeker nodig want ons oud is versleten,de franjes zijn eraf en we bleven er steeds aan haperen met alle gevolgen vandien,het was een zeer mooi tapijt geweest en we konden er dan ook moeilijk afstand van doen en dat is nu gebeurd.Verder weet ik niet veel te vertellen alleen een zeer goeie vaond gewenst aan allen die langskomt

groetjes en Keep smilingLachenKnipogen

Commentaren

Je kan zo echt wel gehecht zijn aan oude zaken.Maar af en toe moet het wel eens echt vervangen worden. Zeker als je er blijft in hangen.

;-)

Gepost door: ms | 25-10-10

t Heeft zijn dienst dus goed gedaan, jullie tapijt.
Wachten tot er iemand over valt, zou heel erg zijn, hé!

Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 25-10-10

Ik ken dat gevoel ,ik kan ook zo moeilijk afscheid nemen van iets wat ik lang in huis heb.Maar soms moet je dat echt wel doen.En als er dan iets nieuws in de plaats komt ,voelt dat aan als een verjongingskuur.

Gepost door: magda | 25-10-10

Wat nieuws over Elle/Marian:

Mijn inbreng alweer weggehaald? Was het té confronterend? De waarheid is soms hard hè.
Je bent aandachtsverslaafd. Je komt veel te kort en probeert het via ziekelijke aandacht te forceren. In het echte leven is dat lastig om mensen te belazeren en dus kies je maar voor onbekenden op het internet, mensen die je zogenaamd tot je vrienden rekent. Maar het is een lege huls.
Gelukkig kun je al fakend hier schrijven dat het zo slecht met je gaat dat je misschien wel wilt gaan stoppen met dit zinloze lege blog. Om vervolgens 5 dagen later weer te gaan schrijven dat je alweer terugbent, genezen en wel.
Vervolgens ga je iedereen langs die reageerde op je pauzelog om vervolgens een nieuwe post te maken waarin je zegt dat je er weer ben waarop alle 20 weer reageren met goh wat fijn om vervolgens die weer af te gaan met bedankt voor de lieve woorden om vervolgens weer een log te maken waarin je daarweer schrijft dat het toch zo fijn is dat ze je steunden om daarna weer te gaan mekkeren dat het weer slecht gaat enzovoort enzovoort met tussendoor rustige fases waarin je krampachtig tracht om bezoekers te krijgen met quasi diepzinnig geklets en dito foto’s, allemaal gejat van het internet. Ja, het is een tijdvulling, dat wel, maar als je diep nadenkt weet je zelf ook wel dat dit een onredelijke verspilling van tijd en energie is.
Nee Marjan, of Elle, of hoe je je ook gaat noemen als je weer eens opnieuw start, mensen vinden dit op de lange duur erg vervelend. Helaas geloof je er zelf nog in. Dat is het aller zieligst.

En let op: nu komen de reacties: o Elle/Marjan, wat naar voor je, deze reactie, wij steunen je, en dat is dus de totale leegheid van “webloggen”.

Groet

Gepost door: Lucifer | 26-10-10

Af en toe moet een mens van iets afstand kunnen nemen Watervrouwtje, soms met heel veel pijn in het hart. Hopelijk geeft het nieuwe nét zoveel voldoening en minder "haper -gevalletjes " ...

Tot later ... :-))) !

* en klaverke neemt haar geparkeerde bezem stevig vast ... *


ZOEFFFFF
zwaai zwaaaaaaaaaaaaaaaaai ... :-)))

Gepost door: klaverke | 26-10-10

Bedankt voor je bezoekje.
Heeft zijn dienst dus goed gedaan, jullie tapijt.
Groetjes van René

Gepost door: René | 26-10-10

Aan allen,bedankt voor de bezoekjes en inderdaad je moet kunnen afscheid nemen in het leven.Gelukkig is het 'maar een tapijt se'hahaha

Gepost door: watervrouwtje | 27-10-10

De commentaren zijn gesloten.