14-10-10

Controle

OEFFF!!!!! weer goed bevonden tot volgend jaar maar dan is het de grote controle van de colon,met een klein hartje van morgen naar het ziekenhuis voor de jaarlijkse controle ,maar alles bleek in orde.Terug buiten was ik v an plan om in de cafétaria van het ziekenhuis een ' te gaan drinken en iets te eten want ik mocht deze morgen niet ontbijten.Maar die zou pas om 9 uur opengaan,dus een beetje gewacht ,zo werd het al gauw vijf over negen en de deur was nog steeds dicht maar de kuisvrouwtjes hielden al wel hun kwartiertje ...wat normaal is , zij mochten de deur niet openmaken..dat denk ik.Ondertussen was er een man bijgekomen en vondt het niet pasend en die was vlug weg.Ik wachte ook niet langer meer en zou wel naar huis gaan,tenslotte ging ik toch met de taxi terug(vanwege het knietje weet je wel..)Maar ik was zo opgelucht dat ik besloot om tot aan de tram te wandelen,toen ik daar al een paar minuutjes stond te wachten kwam er een man naar mij en riep.'.hé madammetje diene tram doeje 't nie mier zulle',oei dat was ik effe vergeten,maar dat 'madammetje dat had ik niet graag,ik mag dan wel een" onderdeurtje" zijn maar ..ja je hoort dat niet graag ,dus ging ik tevoet verder en ik wist het want ik had het al voorgehad met ons Evelientje destijds(schreef ik ook al over)Taxi dan maar ?? pff nee toch tevoet verder,ik genoot van een morgen alleen in de stad,ik kan dat bijna nooit meer door de ziekte van manlief begrijp je.Ik dacht ,ik ben hier nu toch zal ineens een speciaal brood halen bij Panos,zuurdesem brood..bwèeh,affijn hij eet dat graag en het is al zolang geleden,dus een straatje om ...??dat brood bakken ze niet meer,stond ik daar dan.Weer terug,de knie begon behoorlijk op te spelen..dan toch maar een taxi,neen ..ik kan bij momenten zeer koppig zijn en sukkelde verder.Met behulp van een zeer lieve dame ben ik dan toch goed terecht gekomen en op de juiste tram gezet ,gelukkig moest ze dezelfde tram hebben en we hebben nog een goede babbel gehad.

Groetjes en tot nogeens

Keep smilingLachen

Commentaren

Dan heb je voor jezelf toch wat gekocht bij Panos ? Zo rondstruinen op een nuchtere maag, dat is toch ook niet alles ?

;-)

Gepost door: ms | 15-10-10

@ Niet bij Panos maar wel bij Veritas heb ik mezelf verwend:):)

Gepost door: watervrouwtje | 15-10-10

hahaha ik moest lachen met je reactie bij Ms. Maar bij Veritas verkopen ze toch niets eetbaars? En had je dan geen honger?Je betn me er ook eentje hoor,hihi!
Zuurdesem brood kan wel gezond zijn maar mijn maagje verdraagt dat toch niet goed .Bruin brood is ook gezond zeg ik dan maar.

Gepost door: magda | 16-10-10

Het zat je niet mee op die dag zo te zien Watervrouwtje . Amai, En dat allemaal op een nuchter maag nog wel ...
Ben wél héél content dat tenminste alles oké bleek te zijn na dat onderzoek.En tenslotte dat zuurdesem brood ...
dat lust ik ook niet ...


Tot later watervrouwtje ... :-)) !

Gepost door: klaverke | 17-10-10

@Magda,nee niets eetbaars maar wel iets" draagbaars"hihi
@Klaverke ja ik was zeer opgelucht,dat zuurdesembroodje was bestemd voor de echtgenoot

Gepost door: watervrouwtje | 17-10-10

oh zeg, een dag vol wetten van Murphy :( gelukkig wou je dan toch de tram nemen, verder strompelen op een kapotte knie is niet goed he Watermadammeke hihi ^^

Gepost door: Blah | 17-10-10

@Han Blah,daar heb je een punt en dat "watermadameke" vind ik leuk

Gepost door: watervrouwtje | 17-10-10

goed dat alles weer in orde was, dat is 't voornaamste dan zijn de ontbijt- en tramperikelen niets meer :0)))

Gepost door: omamoetje | 18-10-10

@ja dat is het zeker,omamoetje

Gepost door: watervrouwtje | 18-10-10

De commentaren zijn gesloten.