13-10-10

terwijl iedereen....

ligt te slapen ?zit ik aan dde computer want ik kan niet meer slapen,oh ja ik heb geslapen vanaf 11 tot 2 alas dat geen goeie nachtrust is,,.Eerst was het manlief die niet kon slapen ...ik wakker geworden en ongerust:"kan jij niet slapen of heb je weer pijn?"hij:neen ik kan gewoon niet slapeeen,ga jij maar terug naar bed meid",terug in bed kon ik op mijn beurt niet meer slapen en na anderhalf uur liggen draaien en keren kon ik de slaap niet meer vatten en zodoende zit ik nu een beetje bij te babbelen ,nee niet tegen mezelf maar tege jullie te zagen en zagen ga ik nog meer doen in de toekomst,als ik jullie verveel sla dan het blad maar om ...of de pc dicht gelijk wat en nu ga ik toch nog eens proberen de slaap te pakken te krijgen, dag.

groetjes

Keep smilingKnipogen

Commentaren

Da's ambetant hé watervrouwtje , dat je niet kunt slapen,. Maar er is ook een keerzijde aan: terwijl ik de slaap nog bijna uit mijn ogen moet krijgen ,( door de zoveelste tas koffie...)
ben jij er héél goed in geslaaagd om mij goed wakker te krijgen !.... hihihi wat een gevatte reactie ! ( ik kreeg op slag de slappe lach ... :-))) !

Dà-aaaaaaaaaaaag ... :-))))) !

Gepost door: klaverke | 13-10-10

@ blij dat ik je een blijde lach bezorgde

Gepost door: watervrouwtje | 13-10-10

En heb je daarna nog kunnen slapen? Ik zou daarna zeker een gat in de dag slapen. Maar mijn pc doe ik dan wel niet open ,een tijdschrift of een boek tot ik de lettertjes zie dansen.
Maar die pc toe doen omdat jij "zaagt" bijlange niet,zaag jij nog maar een beetje want dat kan echt deugd doen,:-))

Gepost door: magda | 13-10-10

@ blij dat ik van jou mag zagen,had ik echt nodig,Magda

Gepost door: watervrouwtje | 13-10-10

Gooh...had ik het geweten..ik lag gisterennacht ook al wakker! Maar mijn ventje niet hoor...die zaagde...een heel bos om! :-))) Ik ga er echter nooit uit als ik wakker lig...mijn moeder zei altijd: slaap je niet, dan rust je toch! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-10-10

hallo daisyke, voor een keer dat ik nu kon slapen, zat jij ne te zagen....Had ik dat geweten, dan konden we zagen met z'n tweeën....Volgende keer bellen we elkaar he als we wakker zijn!!!!! lieve avondgroet van anny xx

Gepost door: anny | 14-10-10

De commentaren zijn gesloten.