17-09-10

shoppen

Gister namiddag wezen shoppen met de kleindochter,zalig was dat en zooooooooo, lang geleden,'t was echt super.Het was meer dan twee jaar dat we eens samen naar de stad zijn geweest,met al die onderbrekingen van werken was het er niet meer van gekomen,want je moest overal rond rijden ,je kreeg je gewone tram niet meer,alles lag open in Gent.Nu reed de tram door dus dat zat goed,we gingen eerst naar de handtassen winkel ,ons Evi wist een hele goeie,jeezes... wat een zaal,daar waren we wel iets meer dan een uurtje zoet mee,ik vond er een naar mijn smaak en dan nog een en dus was kiezen weer aan de orde en daar heb ik het altijd heel moeilijk mee,ondertussen had ons Evi ook een gevonden,deze hebben we dan gekocht.Thisgekomen vond ik de mijne al niet meer zo fantastisch,maar ja...dat ben ik he met mijn besluiteloosheid.Dan zou ik een tangetje kopen ,zo eentje voor juweeltjes te maken,want mijn colliertje is stuk en vroeger op school had ik ook zo een tangetje maar ergens kwijtgespeeld,Wij de winkel binnen OOh,zei Evi, kijk eens wat mooie juweeltjes,meme...??Meme had het wel begrepen en ze waren mooi...Nu de winkel uit en dan maar naar de tea-room voor je weet wel he,het was lekker koffietje pannenkoekje hihi,nog een paar kleine boodschapjes gedaan en dan naar huis.Jaja,dit vrouwtje was het tangetje vergeten,dus terug naar die winkel,je zal het maar meemaken voor een kleinigheidje de winkel binnen en je komt met vanalles buiten behalve voor hetgene dat je hebben moest,hahaha?Zo ben ik..
Naar huis ...ja maar waar de tram nemen?????????? dat was niet zo evident,want hij reed wel heen,terug kwam hij nog niet er was nergens een halte te bekennen.Na een beetje over en weer gebabbeld dan toch maar de taxi besteld want het was al behoorlijk laat en ons evi moest nog de trein halen,zij woont in een andere stad.
Maar 't was een super 'shopdagje'.

daaaaaaaaaaaag      Keep smilingLachen

Commentaren

hey daisyke, je hebt ook een toffe dag achter de rug he....en van al dat slenteren ben je niet moe??...Ik geloof wij vrouwen dat we al dezelfde tik hebben, iets kopen en thuis komen, en niet meer graag zien haha da kan ik ook....en het hangt dan in de kas, en bij de eerste gelegenheid is het partitos.....er zijn er altijd die het kunnen gebruiken he!!!! en je tangetje!!!!! volgende keer eerst de kleinste dingen kopen he!!!!! Ik wens je een fijne vrijdag verder, en geniet nog maar na van je uitstap van gisteren.....

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 17-09-10

Hallo watervrouwtje!! Daisyke!

Fijn he zo met je kleindochter gaan winkelen
Wou datik dat ook eens kon doen maar een kleinzoon of dochter heb ik nog niet!
Dus geniet van elke uitstap met je kleindochter zolang je kan!!!!

lieve groetjes, annemarieke, x

fijn weekend!!!!

Gepost door: annemarieke | 17-09-10

o van zo'n dag kun je nog lang nagenieten !! Ik doe dat soms met mijn dochter en als ze dan aarzelt om iets te kopen wegens te duur of zo dan is er altijd nog mama hé! Daar zijn moeders voor en ik genieet er ook van als zij blij is.
En nu maar hopen dat we een zonnig weekend krijgen ,daar kunnen we ook van genieten!!

Gepost door: magda | 17-09-10

Dat klinkt goed, kom veel te weinig in Gent, wat ik met afstand de fijnste Vlaamse stad vind.

Fijn weekend.

Gepost door: danique | 18-09-10

Daisyke, t'is nu 23u15, en ik kom je een wel te rusten zeggen....Voor morgen een fijne zondag...en geniet ervan....

Lieve grtjs. van anny.....Nu ga ik m'n beddeke in ....xx

Gepost door: anny | 18-09-10

Ammaaaaaaaaaai na het winkelen thuiskomen met nen taxi... Superdeluxe zeg ... ;-)) ! Wat zouden meisjes en vrouwen toch hebben met tassen ? Ik kan er haast ook niet voorbij lopen zonder er ene te keuren en goed te vinden natuurlijk, daarna moet ik dan steevast nog op zoek naar een paar bijpassende schoenen , en zo we zijn weeral vertrokken ... ;-) !

PS: blij dat je je tangetje nog gevonden hebt, watervrouwtje ... of je kon opnieuw gaan winkelen

Zwaai zwaaaaaaaaaaai ... :-) !

Gepost door: klaverke | 19-09-10

Fijn dat je genoten hebt van de shopdag met je kleindochter!

Ik presteer t zelfs om met een lijstje in mijn hand nog dingen vergeten mee te brengen. En besluiteloosheid, is dat typisch voor vrouwen misschien? Ik herken t alleszins ... ;-)
Handtassenwinkels moet ik eigenlijk gaan negeren, want ik heb al een hele collectie!

Nog een fijne zondag!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 19-09-10

gaan winkelen met je kleindochter en dan nog met taxi terug naar huis ... wat kan een dagje weg toch mooi zijn hé

Gepost door: merel | 19-09-10

Oooh...Gent! Het heeft mijn hart gestolen...maar inderdaad...de laatste tijd was het goed knudde met al die werken! Ik stapte dan maar bij Dampoort uit en liep naar het centrum, dat is goed te doen hoor!
En dat van dat tangetje....ik ken dat: van alles kopen maar dan hetgene waar je voor ging vergeten hahahahaaaa! Vind het wel héél goed dat je dat collier zélf repareert...dat zouden een hoop mensen niet doen hoor...en dat is toch zonde hè..van het niet meer te dragen óf van het geld dat het kost om een ander dat te laten maken!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 21-09-10

ah, meme en de portemonnee, hahahahaha :D
Hawel Daisy, neenee, ik ga ni teveel sporten ;-)
trouwens, mijn mama moest ook steunzolen nemen, ze deed dat dan, en ze gebruikt ze niet eens (te veel last om ze in te lopen), dus misschien moet je maar voort doen zoals je bezig bent ;-))

Gepost door: Blah | 22-09-10

De commentaren zijn gesloten.