23-08-10

Alleen op wandel

Alleen op wandel 001.JPGdreigende hemel ,er was bijna niemand aan de wandel en zo heb ik het graag,niet dat ik anderen niets gun maar...t'was zalig zo langs de kust of?.... dit is ook langs de kust mini, mini ,boske en verder 'tzelfde,ze Alleen op wandel 002.JPGsteken elkaar de loef afAlleen op wandel 008.JPG,dit is niet mooi meer,het lijkt wel een camping,je geen eens geen goed zicht op de zee meer.Alleen op wandel 004.JPGDat zag ik dan ook,een grifioen of zo ik ken dat beest niet,dat vind ik dan weer wel mooi,dat heet kunst,maar verder,de kust in Knokke is niet meer wat ze was.

De wolken werden nu wel erg dreigend er zat regen aan te komen,dan maar huiswaarts.

Sorry voor de chaos met mijn fofo's maar ben het nog aan het leren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alleen op wandel 011.JPGDaaaaaaaaaaaaaaag

Keep smilingVerrastSchamenLachen

Commentaren

even tussen de machines door, toch even komen piepen.Mooie foto's zijn het Watervrouwtje. Zalig wandelen is het ook als je bijna het strand voor je alleen hebt. Kan daar ook van genieten ... :-)) !
Wist je dat je je foto's op hun nomale grotte kan laten weergeven op een andere pagina? Je hoeft dan enkel, als je je foto hebt , nog aan te vinken in dat kadertje naast:Zoom in een nieuw venster ...Je foto verschijnt op je blog in het formaat dat jij hebt gekozen, maar is op deze manier dan wel aanklikbaar, en je originele verschijnt in een nieuw venster.


Fijne maandag Watervrouwtje ... :-))) !

Fijne maandag nog

Gepost door: klaverke | 23-08-10

Ziet er toevallig al heel goed uit hoor! En de foto's zijn heel mooi en functioneel...ze vullen je verhaaltje aan hè.
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 23-08-10

Ik kan je volgen Watervrouwtje. Waarom moeten ze er hier een soort brousse,hawai,palma en wat nog meer van maken! Laat het strand zoals het hier normaal is zonder al die tierlantijntjes...Daarom hou ik ook meer van de kustlijn buiten de zomer!!grotjes en maar hopen dat je nog een paar zonnige dagen kent alhier.

Gepost door: magda | 23-08-10

toch mooi die foto's ? Hou ook van wandelen langs een verlaten strand, ben geen zonneklopper en Knokke vind ik ook is niet meer wat het was met al die cabines enzo, de zee is bijna niet meer te zien....

Gepost door: omamoetje | 24-08-10

@ en bedankt klaverke, heb uw raad over de "zoom" foto's opgevolgd en nu lukt het mij ook weer om foto's te laten aanklikken. Echt niet moeilijk hoor, watervrouwtje !

Gepost door: omamoetje | 24-08-10

hoykes daisyke, mooi kunstwerkje ook al weet ik ook nie hoe het dier noemt hoor....Zijn jullie nog altijd aan het zeetje??? Geniet dan nog maar van zo'n rustig wandelingetje, je kunt daarvan goe slapen....En je fotokes vallen goe mee hoor.....Al doende leert men, en men is nooit te oud om wat bij te leren, alleen duurt het wat langer eer we het goed begrijpen he!!!!! Ik wens je een fijne dinsdag toe.....Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 24-08-10

mooie beeldjes ... en ook wolkjes aan de kust kan heel charmerend zijn

Gepost door: merel | 24-08-10

Zo is t wel op meer plaatsen, dat t nie meer is wat t geweest is! Spijtig, maar ja ... we zullen t er toch mee moeten doen!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 24-08-10

Hele mooie foto's Watervrouwtje!
En dat ze nog niet op de plaats staan waar je ze wil hebben, is niet erg!
Ik wens je een fijne avond!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 24-08-10

goeie avond daisy, we hebben nu al regen genoeg gehad zekers????? Ik ga beginnen met je Zonnevrouwtje te noemen hoor....Water water water.....en k'moet nu nog ne keer het woord "water" gebruiken. haha Ik wens je eenfijne avond en een wel te rusten voor straks.

Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 26-08-10

De commentaren zijn gesloten.