19-08-10

Tweede gezellige namiddag

woelige zee 016.JPGnu met Magda bij ons op het appartement want er stond een sterke wind en toch kwam Magda erdoor met de fiets,vandaar geen terrasje maar binnen een koffietje gedronken,we hebben een heel gezellige babbel gehad en Magda vertelde zo boeiend dat zelfs mijn man het heel aangenaam vond,dat mag meer gebeuren ,maar onze tijd is beperkt we hebben slechts één weekje te gaan en dan moeten we weer huiswaarts,aan alle mooie dingen komt een einde niet?Zo dat was het voor nu.
vele groetjes en tot later nog eens

daaaaaaaaaaaaag

Jeep smilingLachen

Commentaren

...en of het gezellig was! Ik hoop dat we dat nog eens kunnen opnieuw doen!Tenminste als je mijn "gekwetter " nog wilt aanhoren,hahaha!

Gepost door: magda | 19-08-10

Ja dat ziet er daar best gezellig uit.....regen of koud, je kunt het ook best gezellig maken met een leuke vriendin erbij he!!! Ik wens je een fijne donderdag toe, en geniet nog maar terwijl je kan.....

Lieve grtjs. van annyxx

Gepost door: anny | 19-08-10

Da's mooi sè! Magda op bezoek bij Watervrouwke!
Ik wens je een fijne donderdag!
Morgen heb ik ook afgesproken met een blogvriendin, Muisje.
Lieve groetjes!

Gepost door: Elle | 19-08-10

Hihii...dus Magda hield zelfs je man geboeid? haha..je schrijft het zo grappig!
Altijd leuk hè, zo''n onverwachte visite op vakantie! Vooral als het weer een beetje tegenzit en je toch beter binnen blijft! Ik hoop dat je de rest van de week nog wat meer zon krijgt om van te genieten ook hoor!
Groetjessssss!

Gepost door: mizzD | 19-08-10

dag watervrouwtje haha t'is vandaag zonnekes vrouwtje zekers!!!! Profiteer van de schone dagen die nu op ons afkomen, want volgende week is het weer al anders voorspeld........Lieve grtjs. van anny xx......en de bikini bovenhalen he!!!!

Gepost door: anny | 20-08-10

De commentaren zijn gesloten.