17-08-10

Een terrasje doen met Emmy

In Knokke aan zee AUGUSTUS 2010 077.JPGIn Knokke aan zee AUGUSTUS 2010 076.JPGDit was een gezellige namiddag,een onverwacht bezoekje van Emmy met de schattige baby,de baby lag te slapen en daarom geen foto en natuurlijk de echtgenoot Angelo ,ook een zeer aangename man.De tweede foto ,Emmy en ikzelf,er was veel wind maar we zaten goed beschut op het terras rechtover ons appartement,later is Emmy met de baby mee naar boven gegaan want die moest nodig een verse luier,ja dat gebeurt nu eenmaal,boven had ik wel de kans om een foto'tje te nemen maar ik durfde eigenlijk niet zo goed ,vanwege de flits in de oogjes ik dacht dat is gevaarlijk daarom geen foto van Emeron,jammer want hij lachte zo mooi.We hebben ook naar Magda bebeld maar zij was verhinderd om te komen kletsen,maar ze heeft beloofd om eens langs te komen ,dus ik wacht!!!

tot ziens en...

Keep smilingLachenLachen

 

Commentaren

Ah..een gezellig middagje dus! Jammer dat de fotootjes wat klein zijn...én dat je er geen van Emeron durfde nemen...maar die komt op de blog van Emmy ook al genoeg aan bod hoor! hahahaa!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 18-08-10

dag daisyke, het was toch een mooie namiddag om een terrasje te doen he, en als je wat uit de wind kon zitten....Gezellig eens bijkletsen kan deugd doen he!!! Je hebt dat hier schoon gebracht hoor daisy, een paar fotokes geven toch al een beetje overzicht.Maar volgende keer een beetje groter gaan he. Ik wens je een fijne donderdag toe.

Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 19-08-10

De commentaren zijn gesloten.