16-08-10

Naar 'tschijnt....

hebben sommige moeite om op mijn blogje te komen.Dennis had me laten weten dat de twee blogjes samengevoegd tot 1 blogje en blijkbaar nam ik gemakshalve "watervrouwtje" en dat klikte niet voor iedereen,dus neem ik de wijze raad van Mizzd aan en gebruik nu "lwatervrouwtje" en moet ik doorgaan met die "l" voor watervrouwtje :)wat aanvankelijk een fout was,duuuuuuuus,

tot kijk lieve dames en heren???

groetjes en Keep smilingKnipogen

Commentaren

Goed zo...dat 'watervrouwtje' klikt voor niemand meer hoor...dat werkt nu echt niet meer. En ach...wat maakt dat lettertje extra nou uit hè...zolang we je dan beter kunnen vinden is het toch maar beter dat L-etje erbij te typen! :-)
Nog steeds aan de kust? Hopelijk trekt het weer nog een beetje bij dan!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 16-08-10

haha daisyke, terug van het zeetje!!!! Heb je het goed gesteld, en mooi weer gehad??? K'ben blij dat ik je weer kan bereiken hoor, ik was je nie vergeten....Maar een paar probleempjes.....en kon ook nie bij iedereen op de blogs....allé een fijne avond te samen en zonder stok hé!!!!!

Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 16-08-10

Dank je voor de lieve reactie op mijn blogje Watervrouwtje!
Ik wens je een fijne avond!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 16-08-10

Hela! Storm aan zee...dat is toch ook machtig mooi om te zien vind ik hoor. En als je dan een lekker kacheltje in je huisje of appartementje hebt, dan krijg je het ook niet koud!
:-)

Gepost door: mizzD | 16-08-10

nog niet weggespoeld daar op de zeedijk!? Het is vreselijk weer ! Jammer voor jou nu je hier op vakantie bent.

Gepost door: magda | 16-08-10

hallokes watervrouwtje....ik ben door de regen naar je toe gekomen om je toch maar een fijne dinsdag toe te wensen...Het zal niet blijven regenen hoor....Neem alvast maar iets lichters uit de kast, want op donderdag krijgen we weer 21° en vrijdag en zaterdag gaat het naar 25°. Dat is mooi meegenomen he!!!!

Lieve grtjs. van anny xx

Gepost door: anny | 17-08-10

Ik wens je een fijne dinsdag Watervrouwtje!
en ik heb geen moeite om op je blog te komen hoor!
Lieve groetjes van Elle

Gepost door: Elle | 17-08-10

De commentaren zijn gesloten.