22-07-10

Down...

Ik zit er een beetje door,ik heb eerder verteld dat ik last had met m'n knie,nu is het zo,ik heb foto's laten nemen en wat bleek,die knie is totaal versleten en ik dacht nog toen ik de foto's bekeek,wat een mooi knietje,dat zag er nog goed uit.maar ja wie ben ik,ja een leek in het bekijken van radiografische foto's?? Het verdict luidt ,een nieuw knietje.Aha hoor ik jullie zeggen als het dat maar is,er zijn al zovelen die dat hebben laten doen.
Nu zit ik niet  zoooo in met de operatie maar wel met de echtgenoot,hij heeft constant verzorging nodig,ik denk dat hij zal meemoeten naar de kliniek .Maardat is een ander paar mouwen se en dan die revalidatie,brrr,maar kom we zullen er wel doormoeten hé,we wachten wel af wat het zal wordenOnbeslist

Keep smiling zullen we maar zeggen Lachen

Daaaaaaag

 

Commentaren

Tja...als leek zie je dat soort dingen nooit zo goed...maar je vóélt het wel hè! Helaas...want een kunstknie is nog niet niks hoor...best een flinke ingreep...als ik jou was zou ik er wél tegenop kijken...dat jij je meer zorgen maakt om je man siert je...hopelijk kun je straks toch met een redelijk gerust hart het ziekenhuis in...want dat zal dus nog ingrijpend genoeg zijn!
Sterkte in ieder geval!
Groetjesssss!

Gepost door: mizzD | 22-07-10

Ik hoop dat het allemaal goed verloopt,want de dokters zeggen niet zomaar dat je moet geopereerd worden.Hopelijk komt er een bevredigende oplossing voor je man want dat zijn ook zorgen natuurlijk.Zien we mekaar nog voor de operatie?

Gepost door: magda | 22-07-10

De commentaren zijn gesloten.