16-07-10

Rozen

002.JPGDeze rozen staan in onze tuin mooi te wezen,het 1 tak met 23 rozen,het is de mooiste bloem in onze tuin,in deze arme grond doen rozen het wonderwel goed,ik zal er meer planten,trouwens dat zeggen we ieder jaarmaaar telkens als het weer plantentijd is ,tja om de een of andere reden komt het er niet van?Deze grond ?daar is niets mee aan te vangen ,onze tuinman heeft werkelijk alles geprobeerd om een mooi gazonnetje te maken maar alles verdroogt,nochtans sproeien we genoeg.

bij de weg...haha, het lukt me nog niet om andere plaatjes op mijn blogje te plaatsen,ik vind er  geen URL voor.

vele groetjes en tot ziens.Onschuldig ik ben ook wel een beetje tureluurs van al dat gezoek.

Keep smilingLachen

 

Commentaren

Het is inderdaad een hele mooie roos!
En ja...ik word ook tureluurs van het gezoek hoor...maar we gaan er wel uitkomen hè...ooit! :-)
Of ik een braaf meisje ben trouwens...daarover zijn de meningen verdeeld hoor hahhahahaaa!!
Groetjesssssss!
( snap jij dat van die draad? ik snap daar helemaal niks van...vink het maar niet aan ook!)

Gepost door: mizzD | 16-07-10

dag watervrouwke, wat een miserie he op skynet!!!!! tegen dat we iemend terugvinden, en dan een reactie kunnen plaatsen...amaai....Die van skynet weten zeker niet hoe oud wij al aan het worden zijn!!! wij kunnen ook zo nie meer mee he.....Maar ik ben kontent als ik bij iedereen binne geraak....dat is het voornaamste voor mij....Want ik geen enkele van m'n blogvrienden kwijtspelen door die stomme boel van skynet......Ik wens je een fijne zondag verder.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 18-07-10

je bent er gelukkig toch nog . ik zie dat sommige blogjes ineens verdwenen zijn, zo spijtig vind ik dat

trouwens , een heel mooie roos

Gepost door: merel | 19-07-10

Ik erger me dood meid...en me ergeren, daar vind ik dat we te kort voor op deze aardbol rondlopen hoor...dan zoek ik liever iets anders waar ik nog wél lol mee kan hebben!
Maar ik geef het nog niet op hoor...ik weet ook wel dat Rome niet op één dag gebouwd is en er zitten nog heel veel fouten in dit nieuwe systeem...maar ik vraag me af wie er om dit nieuwe systeem gevraagd heeft...duidelijk niet de al wat oudere bloggers die het goed vonden zoals het was. En al die jonkies, die ze nu denken aan te trekken...die zijn over een paar maanden alweer gevlogen, hup naar een volgende hype...zo gaat dat toch altijd? Echt zonde hoor.
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 19-07-10

goeie avond watervrouwke, hoe kan dat dat ik telkens ik je aanklik op je blogje van 2009 zit???? NU ben ik hier geraakt door "libelleke in te klikken.....Hopelijk kun je dit berichtje lezen, maar wil je even je email geven????als het kan he!!! niks moet.;..Maar ik heb telkens zulke moeite om bij jou te raken..........Weer warm geweest he vandaag, je wordt daar zo moe van....Ik wens je een heel fijne avond toe.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 20-07-10

De commentaren zijn gesloten.