14-06-10

Vaderdag

De echtgenoot was in zijn nopjes gisteren .Hij had een nieuw scheerapparaat gekregen van de zoon,mooi zei hij ,dat had ik nu echt wel nodig,zijn oud apparaat was versleten of zo goed als,ge kent dat wel, zelf stel je almaar uit om te kopen .Nu kreeg hij een cadeau en ben ik van het gejammer :dat het oude niet meer goed werkte en dat hij zich toch maar eens een nieuw moest aanschaffen.Maar toen de zoon nog een cadeautje bovenhaalde kon zijn geluk niet meer op.Een heel klein boekje met een speciale waarde.Toen manlief nog jong en gezond was ...hij werkte in de stad en het was de moeite niet om over te komen naar huis om te eten ,struinde hij in de stad van de ene boekenwinkel naar de andere.( dat was nog in de tijd dat ik toen hij het vertelde dat ik automatisch dacht "oh ..ja..en met wie??) hihi ,dat is lang lang geleden.Hij kwam uiteindelijk terecht bij de' Slegte' en vond daar een boekje (zeer belezen )boekje een de blaadjes kwamen al een beetje los,maar het bleek een schat te zijn met name "A ceux qui pleurent" van Charles W.Leatbeater)Dat boekje las en herlas hij tot in de treure.De zoon had het boekje op een keer gevonden en gelezen en ook aan vriend(in ?) geleend en je je kunt het al raden hé,het boekje was spoorloos verdwenen.Tot nu dus ,toch mooi hé dat onze zoon daar al die jaren naar gezocht heeft en tenslotte moest het nog via bestelling gedaan worden.Het is wel niet hetzelfde en dat kan ik me goed voorstellen dat iets waar je zo aan hecht plots zoek is.Nu is het een spiksplinternieuw boekje,ben benieuwd of hij er nog wat aan heeft want nu moet hij woord voor woord met een sterke loep lezen en dat is niet meer hetzelfde,probeer dat maar eens,niet te doenlieve groetjes en tot kijk

15:07 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Maar het weer te hébben... dat is misschien wel het fijnste eraan...als ie het al zó vaak las, kent hij de woorden wellicht wel uit z'n hoofd! :-)
Bij ons is het pas volgende week Vaderdag! Moet nog eens verzinnen wat ik voor m'n(schoon-)vader ga kopen...maar zal niks groots zijn hoor...wij doen altijd maar een kleinigheidje, als een fles jenever of iets anders lekkers.
Groetjessssss!

Gepost door: mizzD | 14-06-10

goeie avond..; Hier verschijn ik op je schermpje...Onze taak in R.V.T. zit erop ...Morgen is er niks voorzien voor ons....En ik ben blij ook hoor.....Met da nieuw boekje da je ventje heeft gekregen, ben je er een tijd zoet mee haha nu hij alle woordjes met een loep moet lezen, zal je da ventje van jou nie veel horen. Ik wxens je nog een fijne avond toe.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 14-06-10

Jullie kinderen komen steeds met leuke verassingen aan!
Fijn dat ze net zo'n boekje vonden. Een mens kan zich zo vast houden aan herinneringen.
Ik ben benieuwd wat er in augustus gaat gebeuren....
Groetjes Watervrouwtje.

Gepost door: emmy | 14-06-10

dag Watervrouwtje, Vaderdag wordt hier ook gevierd en het mooiste van alles is altijd dat alle kinderen samen afkomen .Zo geniet iedereen van een fijne dag. En dat is al een cadeau op zich.
We zijn een hechte familie en ik hoop dat we dit nog lang mogen beleven.

Gepost door: magda | 15-06-10

goeie avond watervrouwtje K'Heb weer gedaan met het helpen in het R.V.T.We zijn bezig met lieve heerbeestjes te maken, om bij iedere bewoner aan hun deur te hangen, kwestie van wat gezelligheid naar de zomer toe te brengen...Ik wens je een heel fijne avond verder....En je ventje....gaat het met da boekje lezen???

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 17-06-10

Hhahahaa! Er stonden toevallig drie dingen hoor...had er niet eens op gelet, maar inderdaad...meestal komen dat soort dingen in drieën hè!
Groetjesssss!

Gepost door: mizzD | 17-06-10

prachtig wat ik lees

Gepost door: maxhetsloeberke. | 18-06-10

..... mooie woordjes van jou ... en met een vergrootglas lezen het duurt dan wel wat langer maa dan geniet hij er ook veel langer van

Gepost door: merel | 18-06-10

Dag watervrouwke.;; T'IS WEERAL VRIJDAG EN IK KOM NAAR JE TOE OM JE EEN FIJNE DAG TOE TE WENSEN.NIET TEVEEL KUISWERK VERRICHTEN, MAAR PROBEER TE GENIETEN WAT ER KOMEN MAG...

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 18-06-10

Goede avond watervrouwtje, Zijn de examen nog niet bijna gedaan van je kleindochter?
Je ventje zal zijn hartje weer ophalen door in het booekje te lezen al is het dan woord voor woord en heel moeilijk!
Denk dat hij er heeeel blij om geweest zal zijn!

groetekes annemarieke, x ps: fijn dat je nog eens langs kwam op mijn blogje!

Gepost door: annemarieke! | 18-06-10

HET VROUWTJE LAAT WEER WATER LOPEN.... JAJA ALS HET REGENT,DENK IK DIRECT AAN HET "WATERVROUWTJE" IK ZEG DAN....ZE HEEFT DE HEMELSLUIZEN WEER OPEN GEZET. HAHA...MAAR ZET ZE MAAR NIE TE WIJD OPEN HE, WANT BIJ ONS ZIJN ER DOLLE DAGEN, EN MET DIE REGEN ZAL ER NIEMAND VEEL TE ZIEN ZIJN.....IK WENS JE EEN HEEL FIJNE ZATERDAG TOE....EN IK HOOP VOOR JE KLEINDOCHTER DAT ZE ER GOED UIT KOMT....

LIEVE GRTJS VAN ANNY

Gepost door: anny | 19-06-10

De commentaren zijn gesloten.