12-05-10

Dit schijnt ....

toch niet zo te lopen zoals het hoort,ik dacht dat de problemen opgelost waren,maar nog een en ander loopt mis,mijn adressen die krijg ik niet terug en daarbij is mijn totsenbord omgetoverd in qwerty en dat alleen in outlook,verklaring ,heb ik niet.Het is geleden van toen de echtgenoot in het ziekenhuis lag,toen is alles op de laptop beginnen mislopen.Onze crack heeft alles op een schijf gezet en beveiligd maar iets te veel en zodoende kon ik niet mailen of bloggen,mailen was vlug in orde maar bloggen kon niet meer.Mijn blogje werd om de een of andere reden geblokeerd,ik weet niet hoe het mogelijk was,maar het is zo.Dan maar een nieuw blogje aangemaakt en dat scheen in orde ,onder een andere nickname,van "watervrouwtje"naar "libelleke"dat had ook iets met water te maken niet?Maar dat vlot niet zo goed zelfs met de goede raad van onze blogster,de steeds hulpvaardige "Mizzd" ,dus nu ben ik teneinde raadw want het is niet zo plezierig,ik blijf maar hopenLachen

groetjes en tot kijk

09:57 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Dat van dat qwerty ipv azerty... ..dat is een foutje in het programma van je outlook denk ik...misschien kan jullie crack outlook eens verwijderen en opnieuw installeren? Mailadressen ben je meestal wel kwijt als er iets misgaat met je pc, is mijn ervaring...ik heb mijn lijstje een keer uitgeprint en ben ze dus altijd sowieso niet helemaal kwijt.
Hoe je blog geblokkeerd raakte zou ik ook echt niet weten..maar dit blogje gaat toch ook goed? Je moet er alleen om denken je URL steeds goed in te vullen...anders komt er niemand meer naar de goede blog hè! :-))))
En de foto's en zo...die kun je nu toch weer zien hè...kun je ze zelf ook weer plaatsen als je dat zou willen? Dan lijkt niks fijn bloggen meer in de weg te staan denk ik hoor! :-)))
Hou de moed erin!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-05-10

2oke Mizzd,bedankt voor je wijze raad,nog maar eens,ja ik kan alles,of toch bijna,maar ik raak de naam "libelleke" maar niet gewoon,dat is bijkomstig,wat zit er in een naam hé,onze crack mailde me net dat hij de outlook eens special onder de loep zal nemen
veel lieve groetjes

Gepost door: libelleke | 12-05-10

Je kunt jezelf.. best gewoon weer watervrouwtje noemen hoor ipv libelleke, dat is geen enkel probleem en maakt voor het gebruik van je blog niet uit. Als je die URL ( dus http://lwatervrouwtje.skynetblogs.be )maar laat zoals ie nu is...met die 'l' vóór 'watervrouwtje'!
En niks geen dank hoor, graag gedaan! Ik ben zelf gek op bloggen en vind het jammer als anderen hun blogplezier door wat dan ook bedorven wordt!
Groetjes weerrr!

Gepost door: mizzD | 12-05-10

waterjuffer, dat is dan de samenvatting van libelle en watervrouwtje! Het voornaamste is dat we hier geraken!
Dank voor de gelukwensen.Vieren zit er vandaag wel niet in of we moeten aan de tafel gaan zitten in de garage,hahha!Dat doen we later op de maand wel .Mei is al een drukke feestmaand te beginnen met moederdag,twee communies en een paar verjaardagen. Dus is het maar het beste dat we dat feesten een beetje spreiden.

Gepost door: magda | 12-05-10

hier schijnt het toch goed te lukken?

Gepost door: zeezicht | 12-05-10

hey libelleke bedankt van je bezoekje libelleke
ik wens je nog een fijne avond en saap zacht
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 12-05-10

Pff nou das nie echt tof hè...

Gepost door: Danique | 13-05-10

hallo watervrouwtje heel vervelend als er problemen zijn met ons bakje hé
hopelijk komt alles snel in orde en kan je ongestoord verder
fijne week nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-05-10

..... niet zo fijn hé, hopelijk raakt het toch nog eens opgelost

Gepost door: merel | 13-05-10

De commentaren zijn gesloten.