14-04-10

Eindelijk !!!

Eindelijk,HUMO is terug van weggeweest.Het stond me plots niet meer aan,de bladzijde die blonk als een spiegel, de letters werden te klein,er was teveel sport blablabla en er stak vanalles tussen wat het extra zwaar maakte kortom ,het blad kon de pot op ik zou wel iets anders vinden,iets wat makkelijker las.Een hele resem blaadjes kwamen en gingen weer,ik vond altijd wel iets wat me tegenstak.Eerst kwam Story,dan TV express,dat beviel mij het minst van al niet veel te lezen ,althans niets voor mij,dus kwam ik al niet toe met een tv.blad per week.Primo tv gids was iets beter,er staan wat puzzels in,iets wat ik ook graag doe en dan Dag Allemaal dat vond ik nog het beste en dat heb ik dan een hele tijd aangehouden maar toch vond ik er mijn draai niet,wel goeie rubriekjes,dat wel maar ik had geen interesse voor  de Rob die eindelijk het geluk had gevonden,maar Roel en janneke waren jammer genoeg uit elkaar,ocharme en dat na TWEE lange jaren samen?Dju toch dacht ik wat heb ik daar nu aan,ik ken die mensen niet.Niettemin De televisie bladzijden waren goed en duidelijk.Mijn respect voor de makers van die bladen want die moeten elke week zoiets uit hun mouw schudden.

Zodus heb ik nu sinds kort weer HUMO op zijn vertrouwde plaatsje naast de Libelle,maar af en toe koop ik toch nog een van de voornoemde boekje voor de puzzels,zo zie je maar hé

groetjes en tot later

19:54 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Ik koop meestal alleen... van dat soort boekjes als ik op vakantie ga...of een flinke treinreis ga maken. De Libelle meestal, of de Margriet, de Viva en laatst zat daar gratis de Vriendin bij. Ik vind al die bladen wel leuk, maar er staan inderdaad altijd wel artikelen in die me niet boeien, zoals mode en make-up...maar die blz. sla ik dan wel over! hahahaha!
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 14-04-10

suggestie P-magazine is anders ook niet slecht. LOL

Gepost door: Madame | 15-04-10

veel plezier met je humo

Gepost door: daemske | 15-04-10

hallo watervrouwtje ik ben een dag allemaal lezer
die koop ik al heel wat jaren, eigenlijk nog nooit een ander blad geprobeerd
ieder zijn keuze hé
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-04-10

Hallo, Ik lees normaal geen tijdschriften.
Voor we internet hadden, hadden we een abonnement op Tv-blad voor de tv-programma's. Maar nu zijn er genoeg tv-gidsen online.
Onlangs heb ik een abonnement op Flair gewonnen. Die stapelen zich maar op. Ik heb er ondertussen al 6 meen ik, en ik heb er toch eentje volledig gelezen ;-)
Ik wens je nu alvast een tof weekend ... enne ik heb deze blog nu bij mijn favorietjes gezet. Anders blijf ik op je vorige blog terecht komen!

Gepost door: Ri@ | 16-04-10

ach watervrouwtje, in al de weekbladen staat veel dat niet interessant is maar dat moet je dan maar overslaan .Ik ben een trouwe libelle lezeres en daar staan ook veel dingen in die ik niet eens het lezen waard vind.Zeker de tips voor make up en parfum...het ene jaar is het zus en het andere jaar is het zo.Als je dat moeten volgen ,pppfff!
Zonnige dagen wens ik je toe dan kun je terrasjes doen!!

Gepost door: magda | 17-04-10

hallo watervrouwtje met een mooi zonnetje kom ik hier weer even op bezoek
fijne week je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-04-10

hallo watervrouwtje het is weer weekend en prachtig lenteweer
geniet er van hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 24-04-10

De commentaren zijn gesloten.